onsdag 20 april 2011

Onsdag 20/4-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden men sov sedan så där under natten var vaken ett antal gånger sista gången var till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, då var klockan redan halv ett. Körde idag på fram till halv två då jag stack till ICA och handlade lite, ja jag köpte faktiskt bara ett par lökar idag. Skulle ju göra träningsmaten men hade inte lök, så tog jag ut 300 med och fyllde på 100 i kortet. La sedan undan pengar till kippningen till tisdag med. Men jag glömde gå in i krydd huset och köpa peppar men det skall jag göra på tisdag efter jag har klippt mig. Skall då också köpa resten till woken då på ICA. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med träningsmaten, och rätt på detta så satte jag igång med middagen. Så mer? Jo jag hade idag köttfärssås men pasta även som middag så slapp jag laga till. Hade en bruk i frysen så jag bara värmde upp idag till spagetti. Såg sedan på mina serier idag och sedan lite på en film med men bara lite. Så även när jag åt lunch blängde jag lite på teven. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera hoppas jag sedan är det slut för denna gång. Kommer sedan igen till söndag igen, efter påsk. Jo det är ju lotto idag med så jag räknar med era tummar idag skulle sitta gott med lite påsk pengar idag.

TRÄNING: Ja då skall jag skriva ner sista siffrorna för att höja till nästa vecka då. Har redan packat väskan och är redo för träningen imonn, vi hoppas på bra sömn bara som vanligt.

ROMAN: Ja det gick bra idag men fick ändra lite idag hade tagit en grej innan så jag fick lägga den bakom igen med hjälp av siffer system. Men det går bra just nu och som vanligt så är det sömnen som gör det.

MUSIK: Nä inget på denna punkt idag.

Jaha då skall vi se vad vi skall vinna idag då, massor hoppas jag men kan nöja mig med lite med. Säger nu Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: