söndag 10 april 2011

Söndag 10/4-2011 20:02

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade till ett tiden igår men vankade sedan lite tidigt redan till sju. Somnade dock om fram till åtta sedan nio och så tio då jag gick upp, fick i mig frukosten och så gjorde jag inte ett dugg fram till elva tiden. Då jag dammsög efter detta så gick jag på hemsidan men idag var det inte nått att lägga upp, ingen av stationerna hade uppdaterat. Men jag fick ändå lägga upp det får jag göra även om inget läggs in på dessa sidor. Så när det var klart så var klockan ett tiden nått sånt, så jag tänkte köra lite spel. Körde igång med assasin men orkade inte länge idag innan jag gav upp. Så efter detta så slog jag igång musikdatorn och testade att lägga upp på den till bloggen, som ni kan se här under. Men första gången jag gjorde så hade jag inte lagt in inläggen som backup så jag fick göra det igen. Och jag var tvungen att ladda hem programmet med hade av installerat det innan. Så men det blev inte fel när jag la upp så vet i fan om det ändå inte är writer som är fel på då. Så mer? Så till halv tre tiden så fick jag i mig en mjukis och så hade datorn backat upp det jag la på och så testade jag att lägga upp igen. Men den kraschade inte idag på den datorn så som jag sa kan det vara fel på writer ändå då. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag fiskpinnar med potatis och majonnäs det var gott igen. Kollade lite på teven med men inte på nått speciellt bara slö tittade idag. Så mer? Nä inte mer än att jag hoppas att ni fortfarande håller tummarna för mig så kan jag idag spana in hur mycket stålar jag fick igår. Men eftersom de inte ringde så var det inte så mycket men kanske lite, jag är nöjd med det lilla jag får. Bättre än inget iallafall, vi får se vad det blev och in får reda på detta imonn vid 21:40 tiden. Så jag lägger upp med opera till aftonbladet så även idag men jag hoppas att till tisdag att det kommer en uppdatering så jag kan sedan lägga upp med IE 9 vi får se.

TRÄNING: Jaha har packat väskan och är redo för träning imonn. Skall då köra den nya gången får se vad jag får för puls då. Går den ner så blir det till nästa vecka igen, men vi får se hur det går.

ROMAN: Ja till tisdag så kör jag igen om allt går som det skall, men kommer vara seg som vanligt efter träningen. Vi hoppas på bra sömn.

MUSIK: Ja då skall jag gå på den nya låten igen då skall nog kunna den tills imonn. Men sedan så skall jag ju också lägga på ackord med det är inte det lättaste. Vi får se hur det går med det tills imonn.

Lotto så håll tummarna för mig tack, så meddelar jag er hur mycket jag vann tills imonn. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: