söndag 3 april 2011

Söndag 3/4-2011 20:06

DAG: Jaha lite bättre natt inatt, somnade till ett tiden igår och sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Somnade kort sedan igen fram till sju och så tio då jag gick upp för dagen. Lite kass morgon var det dock idag hade gärna sovit längre idag. Så fick i mig frukosten och så till elva tiden så satte jag igång med att dammsuga. Efter detta så gick jag på hemsidan det blev en uppdatering idag och det var NRJ som hade uppdaterat inte RixFm och som vanligt inte MixMegapol. Det blev uppdatering 51 på startsidan och 35 på spotify sidan. Sedan efter detta så gick jag igång med middagen pillade rätt mycket med datorn med innan detta. Och jag tog och provsmakade från Leaf idag som jag fick för ett par dagar sedan. Så och då när jag höll på med maten så tog jag först en mjukis. Och jo så satte jag mig att läsa innan jag tog min mjukis lite King. Så och då när jag skulle gå igång med maten så tänkte jag att jag skall hinna lite spel med idag. Så jag drog igång spelet en halvtimme nått sånt men körde inte länge idag kände inte riktigt för det idag. Så sedan gick jag loss på maten idag hade jag fiskpinnar med potatis och majonnäs det var väldigt gott idag och jag fick ta det för jag hade glömt att köpa filmjölk. Så jag kunde inte ta min vanliga grej men det var faktiskt godare med bara majonnäs idag. Kollade på family guy två avsnitt innan jag kopplade över till filmkanalerna och såg lite på matrix sista delen. Så mer? Jo kanske har jag vunnit lite idag men inte mycket för de ringde inte igår, men lite kanske jag har fått. Ni får veta tills måndag efter träningen så titta in imonn och se hur mycket jag vann. En bra dag idag lite tidig start men en bra dag fick gjort allt jag skulle redan till ett tiden, så jag fick bra med tid att läsa idag. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Jo jag ringde till binero med idag och de skulle kontakta en avdelning varför det inte går att förnya domänen.

TRÄNING: Japp packade väskan idag och är redo för träningen imonn. Som vanligt hoppas jag på bra med sömn så kommer det gå strålade.

ROMAN: Jahapp till tisdag då skall jag köra igen men det beror på sömnen som vanligt då. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja har pillat rätt mycket med keyboarden idag och kommit på lite nytt till låten. Kan bli nått men vi får se hur det går när jag väl får in det på band. Men imonn så kör jag igen på nya låten som jag övar på får se hur det skall gå då.

Tummarna för mig tack så säger jag som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: