tisdag 19 april 2011

Tisdag 19/4-2011 20:03

DAG: Jaha dag efter träning igen då ja, och som vanligt kass sömn somnade någon gång till tre tiden och sov sedan fram till sju tiden då jag var uppe på toan. Låg sedan ända till tolv innan jag kom upp ur sängen, ja det var nog efter tolv innan jag kom ur den. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, var idag klar till halv två tiden redan. Och stack då ut och handlade lite på ICA, fick en check idag på 25 bagare så den köpte jag upp och en hög med egna pengar med. Så kom hem och skippade mjukis idag för jag var sen. Körde igång med middagen till tre tiden idag, hade idag köttbullar med pommes. Såg lite på teven med idag och det var Simson och family guy som gällde. En seg dag idag på det hela taget inte mycket gjort idag inte. Min kompis i Peru fyller år imonn men jag vet inte om det är natt eller dag där nu. Skall skicka en kort tänkte jag till henne. Så mer? Jo jag måste göra träningsmaten imonn om jag skall hinna med att göra den så jag får ta köttfärssås för det har jag hemma. Så skall jag till tisdag nästa vecka gör annat planerar då att ta mig till ICA i ja vad det nu heter för de har större sortiment där. Skall klippa mig på tisdag då skall jag där efter dra dig och köpa lite till ny wok rätt hoppas de har allt bara. Skall in till krydd butiken imonn för jag skall ta ut pengar så jag har tills klippningen skall också då ta ut för att ladda kortet med såg idag att jag bara hade 30 spänn på det. Mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja tryckte ut nya träningspapper tills jag skall skriva ner nya schemat till söndag. Skall den dagen också lägga på nytt på hemsidan och köpa lite mer mat hem så jag har när jag kommit hem.

ROMAN: Ja ett kort kör idag inte mer än tio femton minuter orkade jag idag. Men det tar jag igen imonn om jag sover vill säga.

MUSIK: Har idag testat takt på min egna låt och jag tror jag har rätt tempo i den nu.

Seg dag idag men jag kommer igen tills imonn med mera fart hoppas jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: