torsdag 21 april 2011

Torsdag 21/4-2011 21:44

DAG: Jaha vi börjar med kväll igår kunde inte somna som jag ville igår, men jag kunde inte heller slappna av igår när jag skulle till att lägga mig. Detta kan bero på att det är så pass ljus ute nu eller nått helt annat, men jag somnade inte förrän till fram mot ett tiden igår. Sov sedan fram till elva tiden men vaknade ett antal gånger där emellan innan jag tillslut kom ur sängen. Så datorn ville inte idag heller så jag fick göra en startreperation idag igen. Men tillslut så kom den igång och jag fick i mig frukosten så efter detta så drog jag igång med musiken. Men det gick inte så bra idag och jag la ner till tre tiden. Ja sedan så väntade jag på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade och så hem stretch och så middag på det, sista dan jag har den gamla woken till tisdag skall jag köpa nytt igen så skall vi se hur det går med det. Då blir det nudlar istället för ris ett tag, skall göra en kyckling wok med nudlar och sechuan (Kan inte stava till det men nått sånt är det) peppar som jag tror kommer bli väldigt gott. Kollade lite på teven med idag när jag åt och såg gaget show två avsnitt idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer då igen till söndag igen efter påsk och jag säger till alla:

Glad Påsk!!!!

TRÄNING: Japp det gick bra idag och jag testade ryggen idag med. Vi får se tills imonn om den höll eller inte, jag har ju haft diskbrock i två kotor men jag minns inte när detta var. Så idag testade jag att köra lite med böjd korsrygg så får vi se om den håller eller inte. Men jag känner inget nu iallafall, och jag fick höjt upp allt som jag skall skriva ner till söndag är tänkt.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till onsdag igen jag kör här till tisdag är klippning och lite till så. Men jag kör igen till onsdag då är inte så mycket kvar nu men det är ändå rätt långt för jag måste knyta ihop säcken. Det vill säga det är inte långt på storyn men mer i texten jag skall skriva.

MUSIK: Ja idag la jag ner boken de låtar som var kvar hade jag aldrig hört innan så jag la ner dem och skall nu köra ny låt, egen ny låt. Skall gå igång till måndag, nä den dagen är kort måste tidigt till gymmet för de stänger tidigt men lite kanske jag ändå får gjort.

Jo jag vann inte heller nått igår på lotto men ni får ny chans till söndag ja ni kan börja hålla tummarna till lördag så smäller det in. Nu önskar jag alla GLAD PÅSK!!!!!! Tjingeling! Skrattar Skrattar Skrattar Kaninpåsk hare tänkte jag…

Inga kommentarer: