måndag 4 april 2011

Måndag 4/4-2011 21:43

DAG: Ja natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden nått sånt. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan, somnade igen fram till nio tiden och låg sedan fram till tio då jag igen var uppe på toan. La mig igen fram till halv elva tiden då jag äntligen kom ur sägen. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken, körde den fram till ett då det var lunch. Efter den samma så körde jag lite musik men kom in på nått annat på datorn. Jag laddade hem senaste drivern till wacom men detta var just innan jag stack till träningen. Men jag kom in på datorn innan med efter lunchen så satte jag mig och såg då att det finns spel till Messenger. Ja detta är inte nytt men att man kan spela själv är nytt, så det satt jag och gjorde ett bra tag så pass länge att jag inte hann med musiken. (detta gäller bara Windows 7 och nya Messenger inte XP om jag inte har helt fel) Så drog sedan till fyra tiden till träningen tränade kom hem stretchade och så middag på det. Men idag tog jag kort på maten och la upp den på hemsidan, uppdatering 52 så kan ni se ser helt okey ut. Och det är väldigt gott skall köra en vecka till med detta sedan får vi se vad jag tar sen. Så kollade lite på teven idag när jag åt med om vulkaner på Discovery.

TRÄNING: Jaha träningen gick bra idag igen trotts att jag roterade övningarna så gick det helt okey. Ja inte på benen fick ont i vänstra benet när jag lyfte men det vara bara en gång nästa gång var det borta. Och så även när jag skulle köra bröst så fick jag ont i armbågen men bara en gång sedan var det med borta. Nu är det en månad kvar tills jag skall till läkaren med den så jag hoppas att det inte blir värre.

ROMAN: Ja då skall vi köra imonn igen då ja, hoppas på sömn men mest på en bra morgon så jag sover läge då går det lättare att skriva.

MUSIK: Ja körde idag på nya låten men spånade in på den nya låten med. Det vill säga den nya låten jag skall göra kan bli bra dock är det sången som kommer bli kass. Pillade lite med trummorna idag med testade komp till den nya låten, kan bli bra det. Annars på den nya låten jag skall lära mig ut boken så gick det så där, behöver mer tid på den för att lyckas med den.

Ja och lite vinst på lotto igår 23 spänn shit vad stålar jag fick då, men till lördag om ni håller tummarna så kommer den stora högen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: