tisdag 1 mars 2011

Tisdag 1/3-2011 20:03

DAG: Jaha ny månad men vi går som vi brukar till natten. Somnade till tre tiden igår och sov sedan fram till elva tiden tänkte då ligga kvar men tänkte på klippningen och gick upp. Det är mindre folk tidigt än sent så jag gick upp och fick i mig frukosten. Så sedan så drog jag upp uppdateringen på hemsidan, nummer 42 det är ny statistik för februari 2011. Kan notera att MB har gått upp rätt rejält denna månaden efter att jag la upp musiken. Men det var efter jag la upp den nya filen innan var det ju zipx fil som inte XP gillade men sedan så tankade nog en del hem. Jag kom upp till nästan 100 MB på en dag då, jag kan inte se vad för fil ni laddar hem min statistik är inte så detalj rik men tror det var musik in tankade ner. Så efter detta drog jag till frisören och klippte mig sedan iväg till ICA och köpte lite mat. Nu har jag 800 kvar så jag får leva illa snålt nu fram över, men det skall nog gå hoppas jag. Sedan när jag kom hem så betalade jag räkningen och köpte spelet, ja ni kanske tycker att jag skulle skippat spelet. Men köper jag det inte nu så kanske det aldrig blir av, alltid kommer någonting emellan. Så efter detta så ringde jag till HP support och fick ett nytt tangentbord, mus och sändare. Kommer på posten om några dagar eller till nästa vecka, men jag tror det är det som är fel på för jag har fel sökt nu ett tag och vi kom fram till att detta skall lösa problemet hoppas jag. Vi får se när det kommer hur det går med det. Sedan så ringde jag till musikbörsen och fick svar på det men mer om det nedan på musik. Fick allt gjort på en dag idag och allt gick bra även om svaret på musik grejen inte var som jag hade hoppats på. Så när detta var klart så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Och min serie hade inte slutat så jag såg den idag när jag åt. Sedan glodde jag på stora byggen en båt de hade byggt. Och lunch fick jag i mig idag igen men jag såg idag när jag kollade skafferiet att jag måste äta upp en burk med köttsoppa i dagarna annars blir den dålig. Tänkte jag skulle ta den till lunch en dag efter jag har skrivit så tar jag sen lunch med soppa är inte direkt mättande. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni då tittar in.

TRÄNING: Ja kände av lite i högra knät idag men inte så farligt får se om det håller att springa på till torsdag. Men jag tror det skall gå annars får jag gå de sista tio minuterna. Det är faktiskt lättare att springa en minut och sedan gå två, då pustar man ut efter språngmarschen och då blir det inte så jobbigt att gå. Men vi får se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja vi hoppas på bar sömn så skall jag köra imonn då. Har idag legat och tänkt på den och det är rätt mycket jag måste lägga till när jag får ner den till datorn. Får se hur det går imonn då.

MUSIK: Japp jag ringde till musikbörsen och fick då reda på hur jag skulle göra för att köra ljuden från keyboarden men men, det gick inte att spela en finger ackord. Så jag får gå tillbaks till att köra igenom hela boken och sedan köra hela ackorden. Problemet är att i boken så är det inte samma ackord som annars det är finger ackord som när man spelar tre toner blir ett ackord. Detta ackordet är inte samma som om när man tar ett ackord utan finger på. Men jag har laddat ner ackorden så jag skall ta den sedan när jag har kört igenom boken. Vi får se hur det går då.

Japp det är onsdag imonn och då är det lotto för mig som gäller så tummarna för mig imonn tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: