söndag 20 mars 2011

Söndag 20/3-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden igår och sov sedan fram till sju. Då var natt sömnen över för mig tog mig upp och fick i mig en stor frukost idag tre mackor och ett paket bacon. Så efter detta gjorde jag inte ett dugg fram till tio då jag la mig igen. Sov korta blundar fram till tolv då jag med en gång satte igång med dammsugningen. När detta var klart så var det hemsida som kom sedan. Idag var det två uppdateringar på spotify sidan nummer 32 och 33 på startsidan så var det 46 och 47. Som vanligt så hade inte MixMegapol uppdaterat men NRJ och RixFm hade. Men någonting hände när jag gjorde en uppdatering igår men jag fick det fixat med. Så sedan drog jag till ICA för att handla lite fick ta ut en 100 till som inte räckte den heller, jag knaprar på bufferten inte bra. Så efter detta när jag kom hem så satt jag mig att läsa en halvtimme blev det bara idag. Så var det dags för middagen, hade kotletter med mos, gott mos. Och såg Simson och famely guy innan jag kom på att jag hade Sherlock Holmes i boxen så jag satte på den och såg över till lunch med innan den tog slut. Fan vet om jag inte blir förkyld idag är snuvig lite grann men innan jag fick veta så trodde jag att jag var kroniskt förkyld. Men så tog jag lite tester och det var en allergi som gjorde detta dock fick vi inte fram vad det var jag var allergisk emot. Jag var lite allergisk mot hund som jag har haft sedan jag var 4-5 år men detta är något annat som jag blir snuvig av. Är nästan alltid snuvig när jag vaknar men det brukar gå bort men inte idag. Men jag vet inte om detta är allergi eller förkylning vi får se tills imonn. Hoppas inte på förkylning har inte lust att bli sjuk. Så mer? Jo vi hoppas på stålar idag från lotto så tummarna tack.

TRÄNING: Ja vi tror på att det är allergi så kör jag igen imonn då. Väskan är packad iallafall så vi håller tummarna för det med.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag om allt går som det skall köra igen. Är inte så långt kvar nu innan jag når slutet. Sedan är det “bara” att skriva ner den till datorn.

MUSIK: Ja om jag inte har helt fel så kommer jag sätta den nya låten imonn. Iallafall så hoppas vi på det, kommer igen imonn med info om detta.

Seg söndag men trotts kass sömn så fick jag allt gjort som jag skulle så en okey dag ändå. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: