tisdag 29 mars 2011

Tisdag 29/3-2011 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till tre tiden inatt och sov sedan fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan så stack jag till frisören och klippte mig. Efter detta så drog jag till ICA för att handla köpte i första rundan kött andra var allt som inte var kött. Så när jag kom hem så satte jag igång ungen och tänkte gå igång med middagen. Men så kom jag på att jag skulle ringa till McAfee och säga till om skannern. Så jag ringde och fick rådet att ominstallera och det gjorde jag men det hjälpte inte, så jag ringde igen till dem. Då kom vi på efter ett tags pillande att det var mig dator som var för snabb. Den kunde stänga av sig om processorn gick ner till fem procent, och min dator gick just ner till fem procent när jag körde skannern. Så då sa han att jag fick stänga av hårddiskarna istället och det gjorde jag. Så gick jag igång med middagen och då ringer han igen och säger det finns ett annat sätt att gå förbi detta. Genom att sänka ner procenten till tre istället för fem som jag hade nu. Och det skall lösa problemet, för en gång skull så hade jag en för stark dator, ja eller snabb. Men som sagt det gick att pilla till detta med så nu skall den inte somna nästa gång jag kör skannern. Men jag måste ringa till Binero för det har inte uppdaterat sig till 2013 skall ringa en dag om det med hann inte idag. Så sedan så drog jag i mig en mjukis till två tiden när jag kom hem från ICA. Jo så fick jag också en 5% avdrag på ett köp men den kom till tre tiden så hade jag fått den innan så hade jag kunnat köpa för den. Men jag får ta det på ett annat köp en annan dag. Så sedan så körde jag hamburgare idag och bröd och pommes. Kollade på teven med när jag åt inte på nått speciellt men lite smått och gott. Så och jag mailade aftonbladet igår om att texten ligger fel får se vad det säger om det. Mer? Nä det var nog inte mer idag kommer igen imonn med mera. Men idag fick jag McAfee fixat iallafall så det var ju bra. Och det var för SP1 från Windows den fixade till så att processorn fick jobba mindre tror jag sa det en dag för ett tag sedan. När den då jobbade mindre så var det så lite att den somnade när jag körde skannern.

TRÄNING: Japp till torsdag skall jag gå till gymmet till två tiden då bör jag komma hem till fem tiden så skall jag iväg och hämta nyckeln till lastbilen vid nio tiden. Men idag bara ryggstretch som jag inte gjort ännu för jag fick ringa till supporten.

ROMAN: Ja imonn så skall jag köra igen hoppas på bra sömn inatt bara då. Återkommer med mer imonn på denna punkt.

MUSIK: Har kört lite idag med och den sätter sig lite bättre ju mer jag spelar. Får se hur det går till torsdag, men vet inte om jag hinner med nått den dan.

Jaha då var det dags att säga Tjingeling igen då ja. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: