torsdag 10 mars 2011

Torsdag 10/3-2011 21:42

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden. Men sov sedan bara till åtta innan jag vaknade, och det är ju fan när jag kan sova ända till elva tolv. Men jag somnade om igen och vaknade igen till nio sedan tio. Efter detta så kunde jag inte somna om igen utan gick upp till halv elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde på idag fram till ett då jag tog lunch och sedan till två fram till tre. Efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra och det var dags att dra till träningen. När klockan slog fyra så drog jag till träningen, tränade, stretchade och så middag på det. Idag hade jag lite mer salt i maten och den var godare idag men tror ändå att jag byter till nästa vecka. Kollade lite på teven med min nya serie spelas in idag med. Skall se den imonn, nu går den också på canal+ men jag har inte följt den så jag kör teve 6 så kan jag se den från början. Så mer? Men den kommer bara en dag i veckan inte varje dag, skall se om jag kan komma på en serie som går varje dag som jag kan se på. Mer? Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera. Blir tvätt och så skall jag köpa nya kontrollen imonn med, till det nya spelet. Som kommer till den 17é skall ta den fredagen att bara spela det är den 18é det. Så mer? Jo jag vann 20 spänn igår med på lotto men jag spelade upp dem på tialotter, och vann inte nått. Suck. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja körde på idag som vanligt och det gick bra men jag hade ont i nacken idag. Tog ett par tabletter idag runt tre tiden men de tog inte som de skulle så jag hade ont ett bra tag när jag lyfte idag. Men tillslut så tog dem och på slutet så hade jag inte alls ont. Sedan var det då gången körde idag en minut gång sedan två minuter språng, ja det är väl jogg då. Men fick inte upp pulsen som jag ville hade bara lite över 140 när jag tog pulsen på cykeln. Den skall ligga på över 150, fan vet om det inte är nått fel ändå. Men jag fick ett band som inte kunde visa puls idag så jag skall se till måndag igen om jag kommer upp i pulsen eller inte. Något skumt är det tror jag kan inte få bättre kondition på en vecka heller?

ROMAN: Ja imonn är det tvätt så till lördag så skall jag köra igen då. Och vi hoppas på bra sömn som vanligt.

MUSIK: Nej det gick inte heller idag att spela men jag kör till nästa vecka med annars så ger jag upp. Det vill inte gå bara, men problemet är att jag lyssnade på låten för jag hade inte hört den innan. Och sedan så spelade jag den utan komp och då spelade jag som låten lät på spotify inte som i boken. Kan vara det som gör det skulle ha spelat den utan att lyssnat på den. För originalet går mycket långsammare än det i boken, och det är mer som skiljer dem åt med. Men jag ger det en vecka till sedan ger jag upp, vi får se hur det går.

Japp ännu en dag till ända och jag säger som vanligt Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: