onsdag 9 mars 2011

Onsdag 9/3-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår som jag ville, men till två tiden så slog jag igen för natten. Dock sov jag inte mer än till sex tiden då jag vaknade igen, men somnade om till sju sedan igen till åtta. Då gick jag upp och fick i mig frukosten sedan till tio tiden så la jag mig igen och lyckades somna fram till elva. Så ingen vidare natt inatt, men lite sömn blev det ändå. Så kom igång med romanen till ett tiden och höll idag på fram till två tiden. Då drog jag iväg till ICA för att handla lite, kan meddela att jag nu har 200 kvar som skall räcka till den 25é. Får leva snålt fram över, men vi hoppas att det går det med. Jo så fick jag tillbaks pengarna och köpte idag det nya spelet. Så efter ICA så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Idag hade jag fiskpinnar med potatis och sås min special sås. Såg på teven med idag en serie idag House men inget mer idag, saknar nått att se varje dag. Får se om jag kan få till något lite längre fram, men just nu är det lugnt. Så mer? Ja som vanligt på onsdagar så är det lotto och idag känner jag på mig att de kommer ringa, vad tror ni? Mer? Jo jag drog ett mail till Samsung med om boxen med, tror jag gjorde det idag innan jag kom igång med romanen om jag inte minns fel. Så mer ändå? Fick ett underligt sms idag med, ja det var faktiskt tre stycken från Telia det stod att Telia smart är igång. Men det har det varit nu i över en vecka eller nått sånt, vet inte riktigt vad det var men men. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Kort blogg idag igen tror jag visst.

TRÄNING: Ja imonn så kör vi igen har inte packat väskan idag men skall göra det nu efter bloggen. Men har bättre sömn så skall det nog gå bra tills imonn.

ROMAN: Ja satt en timme idag men var rätt seg idag efter rätt kass natt. Men jag är inne på slutspurten nu frågan är om blocket räcker.

MUSIK: Ja imonn så skall jag köra då hoppas jag kan sätta den nya låten men tror det kommer ta lite mer tid ändå. Men vi får se tills imonn.

Lotto idag så tummarna för mig tack, så säger jag som jag brukar göra nu. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: