lördag 26 mars 2011

Lördag 26/3-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte om jag ville igår utan till två tiden. Sov sedan fram till tio då jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan så degade jag fram till elva tiden då jag gick igång med novellen. Var klar med detta till tolv tiden, och jag drog då iväg och fixade den nya triss lotten. Så när jag kom hem så satte jag igång med träningsmaten och idag så gick det inte för länge så paprikan var fast idag. Efter detta så fick jag i mig en mjukis, och så dröjde jag med att gå igång med storstretchen ände till fyra. Stretchade och så middag på det kollade på min serie idag och sedan efter det på bourne som jag startade igår. Så mer? Lång dag idag men inte så mycket gjort, jo jag skrapade lotten med och vann… inget. Så mer? Jo jag kollade upp lite på HTML5 med 90% går inte till IE 6,7,8 dock går lite på dessa men det mesta går inte. Men till IE9 går allt på nästan den ligger bäst till av alla läsare. Och på nya firefox, safari, chrome och opera så går det med men som jag sa inte mycket till IE 6,7,8. Men jag såg idag att det fanns ny bok om detta till mitt program så jag skall se om jag kan köpa den till nästa månad och se vad som är nytt till denna. Den ligger på 200 och jag har redan köpt böcker denna månaden en kokbok och nya King. Så mer? Jo jag har köpt nytt på min domän med och jag köpte det för hand men det skulle jag inte gjort för det låg på denna räkningen. Men jag betalade denna räkningen med så jag skulle fått till 2013 men det går inte in. Jag ringde dem igår och idag två gånger men de sa tillslut att det kan ta ändra till måndag innan det går in. Så jag skall kolla till måndag om det har kommit in då. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn, jo som vanligt så är det lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag. Om jag vinner stort så får ni veta imonn annars tar det till måndag innan jag har svaret. Nu är det nog för idag säger hej.

TRÄNING: En storstretch idag igen då ja, och den gick som vanligt lite slött och segt. Men den gick bra ändå, har idag packat väskan med till träningen till måndag.

NOVELL: Ja körde idag men gjorde inte så mycket på den idag, skall ta och fundera på den fram över vad jag kan lägga till eller dra bort så får vi se till nästa lördag sista i månaden vad som händer då. Och ännu har jag inte hört från mitrania men det tar nog över till nästa månad skulle jag tro.

ROMAN: Ja till onsdag blir det då, jag tror jag sa till tisdag igår men jag skall handla och klippa mig till tisdag. Men onsdag så kör jag igen då.

MUSIK: Ja det är inte dag att köra idag men har pillat lite med en ny låt. Men det kommer ta lite tid innan jag går på den, men jag testar lite ljud på keyboarden så får vi se vad jag väljer.

Lotto så håll tummarna tack så återkommer jag till imonn eller till måndag hur mycket jag vann. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: