söndag 27 mars 2011

Söndag 27/3-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår men orkade inte lägga mig utan låg och drog mig i sängen fram till två. Ja jag hade lurarna på och orkade inte ta av dem så jag låg allt för länge igår innan jag somnade. Sov sedan fram till sju (men det var i själva fallet åtta eftersom tiden gick fram) kom då upp för att somna om gick inte. Fick i mig frukosten och det var som vanligt ett bastant sådan när jag vaknar så tidigt. Tre mackor och ett paket bacon, jag köpte två paket för 10 spänn så jag köpte har inte köpt det på länge. Eftersom jag inte kan äta ägg nu mera så köper jag inte heller bacon. Så efter detta så var jag seg men kunde inte lägga mig utan gick på hemsidan istället. Uppdaterade den idag start 48 och 49 och 34 på spotify. Det var då en uppdatering på spotify och en på recept idag la till woken som är väldigt god. Kyckling med ostronsås som ligger längst ner på recept sidan. Och MixMegapol hade inte uppdaterat som vanligt inte heller NRJ men RixFm hade. Jo så skall jag också lägga till från igår att det var CSS 3 som inte fungerade på IE 6,7,8 så bra men även HTML5 kollade upp detta idag på morgonen inte heller IE 9 är nått att ha på HTML5 fick 120 på testen men Chrome fick högst av alla surfare den fick 300 nått sånt på testen. Testade gjorde jag igår innan jag la mig på en sida, gjorde test på alla mina surfare och IE 9 fick sämst på HTML5. Så var det mer än detta då? Jo efter jag la på hemsidan så tog jag mig en mjukis och så gick jag loss på spelet. Spelade idag från ett tiden till halv två tiden och det gick riktigt bra idag. Så efter detta så satt jag mig och läste en timme nått sånt. Och så gick jag igång på middagen hade idag köttbullar med pommes och ketchup men det smakade så där idag. Kollade på teven lite men glömde att jag spelade in nya Bourn igår så den såg jag sedan när jag åt lunch. Så och så gick tiden över idag och alla mina isatta program måste nog göras om igen. Men jag skall testa tills tisdag om det spelar som det skall den skall då gå igång till åtta fram till nio. Skall se om det gör det eller inte, om inte så måste jag lägga in allt igen för hand alla. Tror inte den kommer gå igång som den skall om jag inte minns fel från förra året. Men jag skall se till tisdag hur det går med det. Så mer? Nä inte mer idag jo lotto så jag vet att ni håller tummarna för mig idag, bra jobbat PG.

TRÄNING: Ja jag packade väskan igår så jag är redo för träningen imonn. Sedan till torsdag skall jag gå igång redan till två måste hem skall upp till tre tiden sedan på fredag. Ja på morgonen eller kanske till halv fyra men jag tror inte jag hinner då skall flytta den dan. Ja inte jag men jag skall hjälpa med flytt.

ROMAN: Ja till onsdag då skall jag kör igen, nu har jag köpt ett nytt block och ny penna så det är bara att rocka loss.

MUSIK: Ja har hunnit med lite spel idag med och jag tror jag skall kunna sätta den tills imonn. Men det är en sak att göra det utan takt och en helt annan med takt. Vi får se hur det går tills imonn.

Ja då återstår det att se hur mycket jag vann i lördags då men de ringde inte så inte så mycket kan jag tänka mig, om nått alls. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: