fredag 4 mars 2011

Fredag 4/3-2011 20:36

DAG: Japp sen som fan idag men jag fick igen vänta på McAfee den gick inte igång denna vecka heller. Jag vet att jag skrev om det förra fredagen (om jag inte minns fel) skall nu kolla upp detta noga till nästa vecka men den vill inte starta upp så jag får starta den för hand och då startar den andra också upp. Processorn går upp till 10-20 procent och datorn blir rätt seg. Men jag körde den virtuella tekniken och den fann inget fel alls. Så om ni undrar varför jag är så sen idag, så vet ni det. Men vi går till natten som vanligt somnade någon gång till fyra så rätt kass natt. Vakande sedan till sex men somnade om igen och igen då till tolv tiden. Men jag fick i mig frukosten och drog igång med romanen, dock inte så länge idag men en halvtimme blev det ändå. Sedan drog jag till ICA och köpte upp 250 spänn nu har jag 600 kvar som jag skall leva på fram till den 25è, suck. Så mer? Jo efter jag var på ICA så drog jag hem och satte i mig en mjukis sedan var det middag som gällde för mig. Körde kotletter med pommes idag och såg på min serie tänkte jag men den har tagit slut men jag skall lägga till en annan som jag skall se dock inte varje dag utan på torsdagar. Så mer? Trött dag idag inte mycket gjort idag, men jag kommer igen imonn med mera fart. Nä inte mer att säga idag.

TRÄNING: Ja vi får se till söndag om jag gått ner eller inte men träningen gick bra igår så vad mer att säga? Nä inte mer just nu, jo storstretch imonn så klart.

ROMAN: Ja körde lite idag men jag var seg när jag väl kom igång idag, inte mer än en halvtimme idag men ändå lite så okey.

MUSIK: Ja till måndag skall jag sa om jag kan köra den nya låten men jag tror det tar lite mer tid ändå.

Ja det är som jag sa lördag imonn och då går lotto så jag hoppas att ni håller tummarna för mig imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: