torsdag 17 mars 2011

Torsdag 17/3-2011 21:50

DAG: Jaha lite sen idag men jag spelade lite på mitt nya spel, men mer om detta sedan. Natt igen då ja, somnade någon gång till tolv eller innan dess och sov sedan fram till tio tiden. Låg kvar i sängen fram till elva innan jag gick upp idag. Sedan fick jag i mig frukosten och så gick jag igång med musiken. Körde denna fram till ett då jag tog paus med lunch och så igång igen till två tiden. Slutade idag till tre, och då fick jag för mig att jag skulle ladda hem spelet. Det skulle ta 48 minuter så de, men det tog över en timme så jag blev sen till träningen med 20 minuter idag. Så tränade och det gick illa fort idag för jag var klar till sju tiden som vanligt även att jag var sen idag. Hem stretch sedan middag på det och idag smakade maten godare än i måndags men skall ändå köra nytt till nästa vecka. Så sedan spanade jag lite på teven när jag åt men till nio så var jag klar. Och då bestämde jag mig för att sätta igång den nya spelet, som jag spelade fram till nu 21:50. Skall köra det imonn hela dagen så får vi se hur det går då. Skall dock ut och handla och ringa McAffe support om skannern. Så mer idag då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt, om ni tittar in då.

TRÄNING: Ja var idag en femton minuter sen idag eftersom jag fick vänta på att spelet skulle ladda. Men sedan drog jag på med full fart för jag var klar till sju som jag brukar. Dock kan jag säga att pulsen har gått ner igen, idag låg den på 148 när den var som högst. Innan var den över 150 fan gör att den går ner så? Skall kolla nästa vecka med går den ner igen så tror jag skall ringa en signal för det kan inte vara rätt. Men vi får se till nästa vecka. Träningen gick väldigt bra idag iallafall.

ROMAN: Ja nu blir det inget tills imonn men till lördag så kör jag igen. Blir spel dag hela dagen imonn, men nu är det bara två timmar spel så det är inte så mycket men vi får se.

MUSIK: Ja idag körde jag nya låten och det gick så där idag men till måndag skall jag nog sätta den. Detta syftar på att öka koordinationen i höger och vänster hand. Men till måndag så tror jag att jag sätter det, vi får se.

Och nej inte heller denna onsdag så vann jag nått alls, men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Nu säger jag som vanligt Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: