lördag 5 mars 2011

Lördag 5/3-2011 20:06

DAG: Ja inte till natt igen idag utan till igår kväll runt tio tiden. Då skulle jag stängt av datorn och gått och lagt mig men av någon anledning så kollade jag om det fanns uppdateringar till den. Och det gjorde det, nämligen SP1 och jag la in detta och två till för installation. Så jag satt sedan fram till tolv men datorn startade inte om efter detta så jag fick göra en startreperation igen och en återställning med. Så fick jag göra om allt igen, men till ett tiden så var det klart och då testade jag också en sak till innan jag stängde den. HP support sa till mig att jag var tvungen att formatera om hårddisken för det var något fel. Jag kunde inte ladda hem vissa av uppdateringarna på deras hemsida. Men igår när jag hade laddat hem SP1 så gick det hur lätt som helst att ladda hem det. Och jag uppdaterade mina media smart inställningar och fick de senaste hem till datorn. Så jag tror att en ominstallation inte hade hjälpt så jag är glad att jag lät bli att göra det. Så sedan la jag mig och till tre tiden så somnade jag tillslut. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan och så somnade jag igen fram till tolv. Kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Men jag hann bara med en halvtimme idag då var klockan redan lite över två. Så jag tog en mjukis och så satte jag igång med träningsmaten, var klar idag till halv fyra tiden med detta. Och då var det storstretch som gällde efter detta var det middag. Hade idag kotletter med klyftisar till och såg på en serie och en film idag, nya stålisen och så en rymdfilm som var så där men gick ner ändå. Så mer då? Jo vi hoppas nu att datorn är stabilare än innan även om den har varit stabil de senaste månaderna. Men ibland får den för sig att inte starta om som igår. Så mer då? Nej inget mer idag kommer igen imonn som är min slapp dag får se vad jag får gjort då da. Men jag hoppas hinna med lite läsning som jag missade förra veckan. Jo det är lotto idag och jag känner på mig att idag så smäller det till så tummarna tack. Vi ses igen imonn så skall jag berätta hur mycket det blev. Ler

TRÄNING: Ja idag eftersom jag redan var sen så tog jag det lugnt idag och det blev en bra stretch idag. Var inte så stel som jag brukar vara idag.

NOVELL: Ja en kortis bara jag såg på hemsidan att det hade kommer in 172 bidrag så det blir hård konkurrens om platserna men så är det också en fel från mig det blir då 171 bidrag. Jag hör av mig när jag vet resultatet.

ROMAN: Ja lite fick jag ändå gjort idag men bara ett par sidor idag eftersom jag bara körde en halvtimme. Jag börjar närma mig slutet men frågan är om blocket räcker, vi får se.

MUSIK: Ja lite övning har jag kört idag med så till måndag skall det nog gå bra hoppas jag. Ni får mer info till måndags kväll runt 21:40 tiden.

LOTTO idag vill ha stålar så tummarna tack! Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: