söndag 6 mars 2011

Söndag 6/3-2011 20:04

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natten, somnade igår runt ett halv två tiden. Men somnade ett par gånger där innan med men jag orkade inte få av mig lurarna förrän till den tiden. Så sedan vaknade jag till fem tiden tog på lurarna fram till sex tiden. För jag var klar vaken så det fanns ingen chans att somna om efter detta. Låg med dessa på fram till sju då jag tog mig upp och fick i mig två hamburgare med bröd. Hade tänkt annat som start men vaknar jag tidigt så vill jag ha mycket mat. Fick ta vanliga bröd men det var väldigt gott ändå. Satt och tittade på ice age 3 och mumsade på dem, var nog klar eftersom jag kollade på teven med till åtta tiden nått sånt. Och sedan så tänkte jag att jag skall vila lite brukar somna igen runt nio tiden. Men inte idag jag la mig men ingen sömn alls idag. Så till tio tiden så kom jag ur den och gick loss på hemsidan idag fick jag upp två nya sidor och uppdatering 43, 44 på startsidan och 29, 30 på spotify sidan. NRJ och RixFm hade uppdaterat idag men RixFm hade bara lagt upp 10 låtar idag brukar lägga 20 innan. Och MixMegapol som vanligt så hade de inte uppdaterat alls. Så när jag var klar med detta var klockan runt tolv tiden, så jag drog igång med dammsugningen. Efter detta tyckte jag att jag hade så mycket tid kvar att jag inte gjorde nått på väldigt länge. Så länge att jag blev sen till ICA jag drog dit och handlade lite och sedan var det hem och drog i mig en mjukis. Följt av att jag fick igång middagen, så jag hann inte läsa idag alls. Blir så när man har för mycket tid på sig man tar det lugnt för lugnt. Så idag hade jag fläsk och potatis mos, gott mos, det var rätt länge sedan jag hade det och det smakade väldigt gott idag. Så kollade lite av varje idag ett tag på Simsons och sedan på famely guy sedan på annat smått och gott men inte på nått speciellt. Jo en sak till jag köpte fel spel när jag köpte denna gången, men jag såg inte att det fanns flera utgåvor. Men jag drog ett mail om det så jag hoppas det skall gå att ångra köpet och köpa det andra. Det jag köpte låg på 499 det andra med fler banor låg på 539 det skiljer inte mycket så jag hoppas jag kan byta till det andra. Vi får se vad de säger om det, får nog svar imonn hoppas jag. Jo så är det lotto igen då ja, hoppas att ni har hållit tummarna för mig så skall jag idag se hur mycket jag vann igår. Hoppas på 15000 det skulle sitta gott, men det var ingen storvinst för de ringde inte igår. Men kanske lite. Ler

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag skall köra imonn som vanligt då. Kan meddela att jag inte hade gått ner ett hekto när jag vägde mig. Men vi får se till nästa månad om det inte visar då, för jag har bara kört en vecka på den nya som jag får upp pulsen så. Vi hoppas att det ger mer till nästa månad, ja iallafall nått. Så skall jag imonn se om jag inte skall sänka en grej men vi får se imonn hur jag gör med det. Men info kommer imonn.

ROMAN: Japp till tisdag skall jag på ett besök så den dagen går bort på denna punkt. Men onsdag så kör jag igen, vi hoppas att blocken räcker för jag har inte råd att köpa nytt.

MUSIK: Japp då skall vi se om jag kan tills imonn då har spelat lite idag och det gick rätt bra men som sagt vi får se tills imonn hur det gick med det.

15000 Tack det skulle sitta gott idag så tummarna för mig så får in tills imonn veta hur det gick. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: