måndag 7 mars 2011

Måndag 7/3-2011 21:47

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt tolv tiden. Sov sedan fram till sex tiden men somnade sedan om igen fram till tio tiden. Somnade även då om igen fram till elva tiden då jag gick upp för dagen. Japp fick i mig frukosten och så gick jag igång på musiken sedan. Körde detta fram till tre tiden idag, med avbrott för lunch till ett tiden. Så efter detta var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra, och när den gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade stretchade och därefter så fick jag i mig träningsmaten. Och det smakade illa idag, gjorde kyckling med crème och grädde. Nä till lördag skall jag göra en wok så får vi se hur länge jag tycker om detta då. Så kollade lite på teven med idag när jag åt, såg en film falskt alibi eller nått sånt hette den. Ja jag såg bara slutet av den har sett lite på den innan men inte slutet. Så mer? Jo jag skal imonn gå upp till elva, suck, men efter detta möte så har jag inget alls mer att göra på hela dagen. Så mer? Nä det var nog inte mer idag vad jag kan komma på iallafall. Jo jag är med igen på site advisor från McAfee såg det för ett par dagar sedan nu. Och jag ladda in alla nya filer med för kontroll så de kommer nog med om ett par veckor hoppas jag. Nu då? Nä kommer inte på mer idag så vi säger så tills imonn. Jo jag laddade in ett nytt tema idag, shrek från hemsidan. Ja eller vad det nu är de finns men man klickar på fler teman så kommer man någonstans där hämtade jag det iallafall. Som om någon ville veta det…

TRÄNING: Ja körde på idag som vanligt med det gick lite små kasst idag på bröst. Ja detta var med hantlar klarade inte de två sista idag, har ingen aning om varför men det gick inte idag. Lite skumt men kanske så var det för att jag sov så kasst dagarna innan. Hade två kassa dagar innan jag tränade. Så och när jag körde gången idag så kom jag bara upp i lite över 140? Detta är väldigt skumt jag fick upp mot 155 sist jag körde men idag bara lite över 140. Kan jag vänja mig så fort på en vecka? Skall till torsdag köra två minuter språng och en minut gång så får vi se om detta höjer pulsen. Fan vet om jag inte har nått fel på hjärtat om jag går ner så, och jag vet man kan få längre puls om man är tränad men det är inte jag. Och så går det på en vecka, något skumt är det. Vi får se till torsdag hur det går då. Så snabbt kan men inte sänka pulsen och jag körde om innan jag körde en minut gång sedan en spring sedan två minut gång och så en språng och så vidare men sista minuten så sprang jag och fick ändå inte upp mer än lite över 140? Ja jag återkommer om detta till torsdag.

ROMAN: Ja imonn är det besök så den dagen går bort men till onsdag så skall jag köra igen.

MUSIK: Jaha idag gick det inte alls, det ville inte nått idag. Och jag kom på att när jag spelade igenom den så spelade jag fel takt. Men jag spelar den som den går trodde jag. Men jag är lite för snabb på ett stycke och då spelar jag inte i takt. Sedan upptäckte jag idag att de har höjt takten med tolv från 80 till 92 i boken. Men det gick inte alls idag att spela fick inte till nått idag. Men det tar jag igen till torsdag, får se hur det går då.

Jaha då är det väl bara Tjingeling kvar då. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: