tisdag 22 mars 2011

Tisdag 22/3-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja och eftersom det var träning dagen innan så tog det tid innan jag somnade igår. Men till mellan tre och fyra så somnade jag in tillslut dock så sov jag illa efter detta med. Vaknade sex, sju, åtta, nio, tio och sist till tolv men jag tror jag vaknade där emellan med. Så en rätt kass natt och morgon med, men fick i mig frukosten och gick sedan igång med romanen. Men kass sömn fick mig att ha dålig fart och till halv två tiden så la jag ner för dagen. Så efter detta så ringde jag till morsan men igen så var telefonen kass så jag fick starta om den igen. Det är lite för många gånger nu att den är kass så jag hoppas att det inte fortsätter så är. Men jag tror nu att jag har kommit på hur modemet ser ut när det är kasst. Om Ethernet och Wireless blinkar då och Internet inte blinkar så är det kasst och måste startas om igen, dra då ut sladden och sätt i den igen efter fem tio sekunder. Men om alla dessa blinkar så är det okey. Dock så slutar alla att blinka när datorn stänger ner sig eller somnar. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite, fick ta ut 200 men nu har pengarna kommer in. Så mer? Jo sedan drog jag hem och fick i mig en mjukis och satte igång med middagen. Hade idag köttfärssås med pasta idag och såg ingen serie idag men på Simsons och lite family guy. Och när jag fick i mig lunchen så såg jag på Sherlock Holmes igen men bara slutet idag. Jo med IE 9 så kan man lägga till siter i listen där nere vad den nu heter. Jag har lagt till facebook och myspace så jag kommer åt dem lite snabbare än innan. Mer? Nä det var nog inte mer idag kommer igen imonn med mera. Och förhoppningsvis lite piggare med hoppas jag.

TRÄNING: Ja vi får se till torsdag hur intervallen går då är pulsen så låg igen så måste jag nog gå upp lite i den. Tänkte köra då 3 min jogg 1 min gång 3 min jogg 1 min gång sedan 2 min jogg så skall nog pulsen gå upp lite mer. Vi får se hur det går med det.

ROMAN: Japp seg natt och seg morgon så det blev inte så mycket idag men lite fick jag ändå gjort. Fick ur mig lite och skall se hur jag gör imonn, men är inne på slut spruten nu.

MUSIK: Ja har pillat lite idag igen med nya låten den är rätt svår eftersom den ändrar melodi ett par gånger under låten. Men den skall nog gå den med med lite träning hoppas jag.

Lotto imonn så ni kan redan idag hålla tummarna så skall jag sätta den imonn, eller hur? Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: