tisdag 8 mars 2011

Tisdag 8/3-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig och tog på mig lurarna som vanligt men somnade till ett igår. Kom till sans igen och fick av mig lurarna till strax efter detta och sov sedan ända fram till sju. Somnade sedan om fram till åtta sedan nio, efter detta så låg jag och dåsade fram till tio tiden då jag gick upp och fick i mig frukosten. Och nu vet jag varför jag inte orkade köra på träningen det var kass sömn. Jag har aldrig somnat så tidigt efter träning förut. Så jag pillade lite med keyboarden och lite med datorn innan jag stack till tolv tiden. Åkte spårvagn dig och gick hem sedan en lite promenad på ca 40 minuter eller mer. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag mig att läsa fram till halv fyra tiden. Då jag gick igång med middagen, hade idag fläsk och pasta. Det är gott men inte så mättande om man inte tar mycket pasta. Kollade lite på teven med när jag åt, men inte på nått speciellt utan zappade runt bara. Och även så när jag åt lunch då såg jag på shutter island (tror det stavas nått sånt) men jag såg inte klart den bara en bit. Mer? Jo jag fick ett mail om att de skulle skicka pengarna tillbaks så jag kunde köpa nytt spel, jag tog ju fel spel när jag köpte sist. Så om ett par dagar så kommer pengarna in och då skall jag köpa det andra. Jo jag skall maila Samsung med om deras digitalbox, jag maila förr året om det att den inte klarade omställningen till sommar tid. Skall höra om de fixat det eller inte. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja vi får se om jag får upp pulsen tills torsdag och sedan igen till måndag då. Går den då ner så måste det var något konstigt med mig. Vi får se till torsdag.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen då, vi hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja jag har pillat lite med keyboarden idag med, men då inte spelat låten utan annat. Vi får se till torsdag hur det går med den.

Kort blogg idag men inte mycket har hänt idag så, kommer igen imonn med mera. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: