onsdag 16 mars 2011

Onsdag 16/3-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, som jag sa igår så tänkte jag somna utan musik igår och jag låg fram till ett halv två innan jag tog på lurarna. Sedan låg jag med dessa på fram till tre tiden innan jag lyckades somna. Så inte så lyckat experiment igår, sov sedan fram till elva tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan gick jag loss på romanen. Körde den fram till två tiden idag sedan så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med maten. Så också så sa jag igår att jag skulle vinna till lördag, men det händer i bland att jag tappar dagar, det gjorde jag igår, idag kommer första chansen på lotto. Så hade idag kotletter med pasta idag och såg lite på teven med. Jo innan jag glömmer så fick jag ett samtal idag morse med som inte var bra att få. Det var fasan som ringde om morsan hon är nu i Italien och hade ringt igår och sagt att allt var bra. Efter detta var det lite svårt att komma igång med romanen men fick igång det tillslut ändå. Så tittade på min serie idag House men idag var den så där. Så efter detta så drog jag till köket och diskade och pillade lite med keyboarden med, men mer om detta nedan. Så efter detta så fick jag också i mig lunchen. Har idag pillat lite med hemsidan med la till lite info om den. Och såg att i IE 9 kan man välja om man skall ladda hem eller spela upp. Dock fick jag reda på att det är bara Vista och Windows 7 som kan ladda hem den. Så jag får ha kvar min zip fil eftersom de flesta har XP och IE 8,7,6 men en del har nya 9 med. Så i Firefox och Opera kan man inte välja om man vill ladda ner, men Chrome och Safari kan man välja. Så mer? Vilket innebär att man kan ladda ner vilken fil man vill eller spela upp den om man vill det. Det är då i IE 9, Chrome och Safari som man kan välja tänkte på på mina filer som jag fick lägga upp i Zip för att ni skall kunna ladda ner dem om ni har IE 6,7,8,Firefox eller Opera. Om jag inte har helt fel har inte kollat upp alla men när jag testade så var det så. Mer? Ja dagen började bra men sedan så fick jag samtal så den blev så där idag. Jo jag har valt ett nytt träningsrecept med idag, en wok blir det om jag hittar alla ingredienserna. Till fredag då skall jag köpa dem, och fredag skall bli spel dag för mig skall ladda hem spelet och så spela den dagen inte göra nått allt mer än att gå och handla då. Jo en sak till det var Realplayer med som inte spelade upp mina filer men när jag laddade hem nya IE 9 så var det problemet löst med. Måste ha hängt ihop med IE 8 då för då gick det inte alls, så. Skrattar

TRÄNING: Jaha packade väskan idag och skall köra på imonn igen bara sömnen infaller så. Skall vi se om pulsen går upp med.

ROMAN: Ja tappade farten idag efter samtalet igen, jag är lätt störd som bara den. Men fick ändå lite gjort idag så jag kan köra igen till lördag.

MUSIK: Ja idag som ett par dagar innan har jag pillat lite med en låt. Håller på att bygga upp den så får vi se när den kan komma ut. Men det tar nog ett tag måste gå igenom boken innan jag kör tror jag. Men imonn så kör jag igen får se hur denna låten går då.

Lotto idag så tummarna tack! Känner på mig att det smäller till idag, återkommer med hur stor vinst jag vann tills imonn. Nu är stunden inne för Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: