tisdag 15 mars 2011

Tisdag 15/3-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, hade svårt att somna igår men till tre fyra tiden så somnade jag tillslut. Sov sedan fram till tolv då telefonen ringde men jag var redan vaken då nästan. Så efter detta så drog jag igång datorn och satte igång med romanen. Men det gick illa segt idag så jag kom inte igång förrän till efter ett tiden, var klar idag till två tiden. Då drog jag med en gång till ICA för att handla lite, tog ut min sista 200 med skall räcka nu till den 25é. Köpte lite och sedan hem, när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång ungen. Hade idag karréer med pommes, och idag så såg jag på Simsons och Simsons igen så även till lunchen med. Ingen bra dag idag men jag laddade hem nya IE 9 idag efter jag hade skrivit klar på romanen. Jag laddade hem 64 biten men den laddade in både 32 och 64 biten på en gång. Har pillat lite med den idag och fått till den som jag ville ha den. Och ja den laddar sidorna snabbare än den förra, men annars så är det väl inget mer än annan färg på e:et. Så mer? Jo jag har bestämt mig för att köpa bejeweled 3 om jag har nog med pengar till denna månaden. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen med mer tills imonn hoppas jag, men jag skall testa att somna utan musik idag så vi får se hur det går då. Vi hoppas jag somna bra inatt så ses vi igen tills imonn. Så hej för idag. Kort blogg idag igen.

TRÄNING: Ja tills torsdag skall jag köra igen då ja, får vi se om pulsen går upp då. Återkommer om detta till torsdags kväll.

ROMAN: Ja det tog tid idag innan jag kom igång och det blev inte så mycket gjort idag heller men dock lite så. Nu beror det på hur jag sover inatt hur det går imonn.

MUSIK: Japp igen musik idag men till torsdag så skall jag testa på den nya låten.

Trött dag idag men kommer igen imonn med mera fart hoppas jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: