måndag 28 mars 2011

Måndag 28/3-2011 21:51

DAG: Japp lite sen idag men jag laddade in nytt på lightskribe programvaran hade uppdaterats så jag laddade in den nu. Så men nu till natten som vanligt somnade som jag skulle till tolv tiden. Och vaknade sedan till tio tiden och trodde då att det var tisdag idag, men kom på att så var inte fallet. Somnade igen fram till elva och trodde då igen att det var tisdag idag. Men kom på igen att så inte var fallet och kunde sedan inte somna om igen. Så jag gick upp och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med musiken. Körde denna fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så sedan drog jag till träningen och tränade hem stretch och så middag på det. Så kollade lite på teven med när jag åt lite chuck idag för omväxling skull brukar inte se den men gjorde det idag. Så mer? Jo jag vann inte nått igår som vanligt men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig. Mer? Jo texten på aftonbladet ligger fel såg jag igår, det läggs in stycken i den och den lägger sig hur som helst på den sidan. Skall kolla detta idag om det är något jag kan göra för att det skall fixa till sig. Sedan har jag en grej till idag om kronans droghandel, jag vet inte med är detta inte ett jävligt kasst namn på ett apotek. Drog handel droger är ju något som vi inte vill ha eller. Det låter som om de säljer droger där inne ett i mitt tycke jävligt kasst namn, men det är kanske bara jag som tycker så. Apotek säljer ju medicin inte droger eller? Kanske ändrade det när de tog bort monopolet också. Så mer? Jo jag har inte fått domänen uppdaterad heller idag, jag ringde till dem om detta men det går inte att fixa så jag skall ringa dem imonn igen så får vi se vad vi gör. Så skall jag också ringa till McAfee med om skannern. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera. Då är det klippning och mat som skall handlas.

TRÄNING: Lite små seg idag men det gick ändå bra att träna idag. Pulsen låg mellan 140 och 150 så jag får köra detta ett tag framöver på gången. Mer? Nä.

ROMAN: Ja till onsdag kör jag på denna punkt igen om allt går som jag vill och det hoppas jag att det gör.

MUSIK: Ja idag så klarade jag den nya låten och körde igång på en ny. Men jag fick hoppa en som jag inte hört innan och ta den andra. Som jag sa innan så blir de lite svårare varje gång. Men jag hann inte med att spela idag nästan alls på den nya bytte för sent idag.

Jaha då är det bara Tjingeling kvar då! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: