lördag 12 mars 2011

Lördag 12/3-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen som vanligt då ja, somnade till tolv tiden men vaknade sedan igen redan till två. Somnade om fram till sex tiden sedan igen till tio, och efter detta så kunde jag inte somna om igen. Så  jag gick upp strax efter tio tiden och fick frukosten i mig. Så efter detta så drog jag igång med romanen, och eftersom jag var så tidigt så var jag klar redan till tolv tiden. Efter detta så tänkte jag på att jag kanske skulle starta tidigt med storstretchen. Men jag kom inte igång förrän till tio i tre, efter denna så gick jag igång med middagen. Körde idag kotletter med pommes, och såg min serie idag med när jag åt. Så mer? En rätt slö dag idag fick gjort det jag skulle men sedan tog farten slut. Jo jag glömde säga igår att jag skannade datorn och den går igenom över 440000 filer nu. Men jag fick en uppdatering till Windows 7 som gör att datorn inte drar så mycket kraft ur processorn. Och det har jag märkt av nu att den inte går upp mer än 1-12 på procent nu mera. Innan så kom den upp till 20-30 när jag skannade den, men nu mycket bättre. Så sedan har jag redan haft två tillfällen då telefonen slutat att fungera, glömde säga till förra gången. Andra gången idag jag sa att jag fick ett sms från Telia om att starta om modemet men gjorde inte detta för jag trodde att det var fel. Men det skulle jag ha gjort för idag fungerade den inte alls, men drar man ut modemet och gör den strömlös i 5-10 sekunder så fungerar den igen. Samma problem som morsan hade när hon bytte till Comhem vi får se hur det går framöver med detta. Men vi hoppas att det är ett engångs fel bara så men inte måste göra detta hela tiden. Så mer? Jo det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig, så kammar jag nog hem stålarna idag. Ja om inte så hoppas jag att jag kan ta hem lite tills jag kollar imonn kväll. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn efter dammsugningen och hemsidan, skall ut och handla med imonn.

TRÄNING: Japp det blev en storstretch idag tillslut ändå. Tog tid innan jag kom igång idag men så körde jag ändå. Som vanligt lite segt idag brukar vara det på lördagar. Men kändes inget i magen idag så den lite hårdare träningen på magen går bra. Jag kör alla tre seten på tio minuter nu, och då  kan jag meddela att jag kör 45 i varje set. Så mer? Nä inte på denna punkt.

ROMAN: Ja kom igång tidigt men körde inte så länge idag innan farten tog slut. Men fick ändå gjort lite så börjar närma mig slutet nu, men jag vet inte om blocket räcker. Så kan nog ha över till ett till hoppas jag, ligger nog på 25 nått sånt tror jag.

MUSIK: Ja idag när jag blev klar så snabbt så har jag pillat med keyboarden av och till. Men fan vet om jag kan klara låten jag nu skall göra till måndag. Vi får se hur det går med det.

Jo jag har ny mus och nytt tangentbord hämtade det igår kommer inte ihåg om jag sa det igår eller inte. Så jag säger det igen, eller för första gången vet inte nu. Men detta är första gången jag säger det idag iallafall. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: