onsdag 2 mars 2011

Onsdag 2/3-2011 20:02

DAG: Ja som vanligt natt igen då ja, somnade någon gång till ett två tiden igår. Sov sedan rätt bra fram till elva halv tolv tiden idag, då jag också gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, klockan var nästan två när jag var klar idag. Och då drog jag i mig en mjukis sedan gick jag igång med middagen, hade idag karréer med ris. Det var väldigt gott idag och jag spanade på teven med men idag så såg jag först ett avsnitt av famley guy. Sedan drog jag igång med min serie, och det var två serier idag så jag såg den första sedan diskade jag. Och så den andra och på detta tog jag också lunch, sedan satt jag fram till sju. Då jag hade sett klart på ett program och då diskade jag och la mig på sägen. Inte mycket idag jo jag fick ett samtal med, men inte mycket mer har hänt idag. En lugn dag så mer? Nä inte mer idag har inte hänt mycket alls idag men en rätt bra dag ändå. Skall ut till fredag och köpa lite på ICA annars så skall jag inte göra mer denna vecka. Jo träningen förståss imonn men annars så blir det inte mycket gjort denna vecka. Lugn vecka för mig denna.

TRÄNING: Ja det är packat och klart idag så bra sömn så skall det nog gå vägen imonn. Får se hur det går med gången imonn, men sover jag så skall det nog gå bra det med.

ROMAN: Ja fick pilla rätt mycket idag för att få det att gå ihop. Och jag skall ändra slutet med men bara lite skall få Kristina att ta sig ut på skolgården så kan jag få till det med. Det blev inte så mycket skrivet idag men jag fick gå tillbaks rätt mycket med så. Men en okey dag på det hela taget.

MUSIK: Ja pillade lite med låten jag håller på att lära mig och jag tror jag kan den nu. Får se tills imonn så skall jag gå igenom den så skall det nog vara klart med den sedan. Men nästa blir ju ännu svårare så vi får se. Men när jag är klar så skall jag köra igenom alla med riktiga ackord.

Mini blogg idag tror jag visst att det blir, men jag kommer igen imonn till 21:40 tiden med mera så vi ses då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: