lördag 19 mars 2011

Lördag 19/3-2011 20:01

DAG: Japp natt igen då ja, som jag trodde så somnade jag inte igår men fram till fyra tiden så gjorde jag det tillslut. Sov sedan fram till sex, åtta, tio och tolv, då jag kom ur sängen seg som fan och fick i mig frukosten. Så till ett tiden så drog jag igång med romanen, orkade inte länge idag, och efter detta så drog jag igång med träningsmaten. Idag gjorde jag wok kyckling med paprika och champinjoner och ostronsås, men jag stekte det lite för länge idag. Men det smakade gott har aldrig använt ostronsås innan men det smakade gott. Så efter detta drog jag igång med storstretchen sedan var det middag. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås, kollade min serie idag när jag åt. Och sedan lite på weealer dealer på Discovery fixade idag en Ferrari. Så mer? Blev illa kort blogg igår men tiden räckte inte till. Så mer? Jo efter jag laddade in SP1 så är datorn snabbare den tar bara mellan 1-10 i processor och inte mer än 20 i ram. Så mer? Jo jag skulle ju mailat McAfee idag med men det går inte maila på helger till dem, så jag får göra det en annan dag. Så mini blogg idag med tror jag visst men det har varit en slö dag så inte mycket har hänt.

TRÄNING: Japp skall packa tills imonn och storstretchen gick bra idag men som vanligt lite seg. Men jag dröjde längre idag än jag brukar göra trotts att jag kom igång lite sent idag.

ROMAN: Ja körde lite idag iallafall men orkade bara en halvtimme idag. Men jag tar igen det en annan dag.

MUSIK: Idag har jag kört lite på nya låten och den går nu okey, återstår bara att göra det med ackord med då till måndag.

Ja det är lördag och det är lotto så tummarna för mig tack. Så säger jag som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: