torsdag 3 mars 2011

Torsdag 3/3-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tolv tiden sov sedan fram till åtta tiden då jag var uppe på toan. Somnade igen fram till tio tänkte då ligga kvar till elva men kom ändå upp på nått sätt. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken. Nej när jag startade datorn idag tidigt igen så ville den inte fick göra en startreparation på den så gick den igång. Så sedan gick jag igång med musiken körde den fram till tre idag. Vid fyra tiden så drog jag till träningen, tränade kom hem stretchade och så middag på det. Men idag när jag höll på med stretchen så ringde telefonen och det var min lilla kompis. Vi satte igång att prata och jag glömde sätta igång vattnet idag, så när jag la på så satte jag igång det och sedan när jag var klar med stretchen så var det inte varmt. Så jag blev rätt sen idag men jag bytte ut pastan mot spagetti och det tar då 8 min inte 11 som den jag hade tänkt att ta. Och varför är detta så bråttom då, men måste äta innan en och en halv timme efter träningen annars gör den igen nytta. Idag var jag 5 minuter sen, jag vet inte om detta gör något men en och en halv timme finns ju av någon anledning så. Jag brukar hinna äta innan jag tar mig från gymmet det tar en halvtimme att komma hem och duscha. Sedan så tar det 40 minuter att stretcha och så 10-15 att göra maten. Så men jag fick i mig maten och såg lite på teven idag när jag åt. Såg konstiga saker idag eller nått sånt heter det, men jag hann inte se klart det. Så mer? Jo jag såg för ett par dagar sedan att jag inte längre är med i site advisor från McAffe, men inte nog med det inte heller Telia är med i den. Det står att siten inte ännu är testad men håller på att göras, varför detta vet jag inte men jag är inte längre med i den. Dock så kan det vara att jag har lagt upp nytt men det är ju ett jävla tag sedan nu. Så jag kan inte säga varför jag inte längre är med, men jag kommer med så fort resultatet kommer från dem. Och alla mina filer är kollade med McAfee så det finns ingen skit i dem. Men det är konstigt att jag försvann, så även Telia.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag och det gick rätt fort med idag. Gången gick också bra jag får upp hjärtat till 155 när jag springer och ner till 150 när jag går. Ja detta är på sista rundan av gången i tio minuter då, jag bör förbränna fett hoppas jag. Skall väga mig till söndag så får vi se om jag gått upp eller ner. Dock kan jag säga att jag har fått ta ut bältet ett hål, så jag vet inte vad det säger. Men ni får veta tills söndag hur det gick.

ROMAN: Ja då skall vi se om jag får nått gjort imonn, men någorlunda sömn så skall det nog gå bra hoppas jag. Skall handla med efter detta så inte för sent hoppas jag att jag vakar imonn.

MUSIK: Ja det nya stycket är lite svårare än det innan men jag tror jag skall få igång det med så småningom. Jag fick iallafall till melodin idag men sedan skall jag också spela det till takt, ja eller till trummor. Då blir det lite jäkt att spela rätt men tillslut så skall det gå det med, hoppas jag.

Nä jag vann inget igår heller som vanligt men till lördag då smäller det till eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: