måndag 14 mars 2011

Måndag 14/3-2011 21:48

DAG: Japp lite sen jag glömde tiden idag men nu är jag här. Natt igen då ja, somnade igår till tolv tiden som vanligt men sov sedan bra till sex innan jag var uppe på toan. Somnade igen fram till åtta, efter detta gick det inte att somna om igen. Så till nio tiden var jag klar med frukosten och gick igång med musiken till lite efter nio. Jobbade på bra idag med musiken tog sedan rast till ett då jag drog i mig lunchen. Kom igång igen till två tiden fram till tre. Sedan väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, nej. Jag chattade med McAfee idag om min virus skann det slår av när datorn somnar efter tjugo minuter. Höll på med detta ända fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade och så hem och stretchade sedan var det middag. Och nä det smakade inte bra idag heller, fan skall jag äta då. Skall kolla i min kokbok om jag kan hitta nått som är gott, till nästa vecka. Så mer? Nä kommer inte på mer idag tror jag visst. Eller? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Jaha bra träning idag men jag får ta och sänka tyngden på bröst med hantlar. Jag kör snabbare nu och jag orkar inte med det, så jag skall sänka till 24 hade 26 innan. Men idag så var jag supersnabb var klar till 18:45, och ja svettades där efter med idag. Och jag fick upp pulsen till över 150 idag med skall då se hur det går till torsdag. Jag körde två minut jogg sedan en gång sedan två jogg en gång två jogg sedan en gång och så en jogg. Skall köra samma till torsdag får se då om jag får upp samma puls då.

ROMAN: Ja då skall vi köra imonn igen då ja, skall sova länge imonn så jag är pigg när jag vaknar. Ja jag hoppas på det iallafall.

MUSIK: Ha idag lyckades jag med den låten jag inte kunde innan, spelade den ett par tre gånger sedan gick jag vidare. Men jag hoppade en vals takt är inget vidare på tre takt så den hoppade jag. Och gick på nästa som gick rätt bra så till torsdag tror jag, men man kan aldrig veta.

Och nej jag vann inte nått på lotto, måste säga detta, ni är inget vidare på att hålla tummarna. Men ni får ny chans till lördag då smäller det det känner jag på mig. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: