onsdag 30 mars 2011

Onsdag 30/3 2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår till tolv tiden redan och sov sedan fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Skrev idag till två tiden, totts tidigt morgon så körde jag fram tills dess, gick bra idag. Så då fick jag i mig en mjukis och efter detta så drog jag till affären och hämtade mina böcker. Sista delen av King och en wok kokbok som jag har kollat lite i idag och den såg bra ut. Det var kinesiskt och japanskt och andra asiatiska länder med i den. Skall testa en dag, men jag tror jag skall köpa ny wok har nu en gjutjärn som är tung och inte alls så bra. Såg en på Werner och Werner för 500 med stål tror jag att det var, men jag har inte pengar till det ändå men en dag som idag kanske jag får råd. Ja det är ju lotto idag så vi får se hur det går, om ni bara håller tummarna så kommer det gå bra. Så när jag kom hem så satte jag igång med middagen. Hade idag köttfärssås med pasta som jag tog ur frysen och värmde upp bara. Jag fick ta det för det fanns inte plats i frysen för den. Jo jag fick svar från aftonbladet och de sa bara att jag skulle byta webbläsare till firefox hade ingen lösning på det alltså. Skall se idag om jag kan lägga upp med den och se om det går bättre då. Så har jag idag laddat hem nya Adobe reader X med den kan man lägga till kommentarer i PDF dokument och sedan skicka dem vidare med egen kommentar. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med då redan till åtta tiden eftersom jag tränar tidigt imonn.

TRÄNING: Ja imonn blir det inte som vanligt för mig skall upp tidigt och hem tidigt med så jag kan somna snabbt men jag tror jag tar en stark tablett imonn när jag lägger mig. Jo jag skall tidigt till träningen imonn så jag har satt klockan på 10:45 så ska upp då och äta lunch till tolv och sticka iväg till två tiden redan så jag är klar till sju tiden imonn. Så skall jag iväg och hämta bilnycklarna till nio på kvällen. Och flytta till fredag får se då när jag kommer hem skall lägga upp nya hemsidan med till fredag.

ROMAN: Ja jobbade på rätt bra idag och fick ur mig rätt mycket med. Nu har de i huset kommit upp på taket och de i skolan kommit upp på vinden. Inte mycket kvar nu.

MUSIK: Ja vi får se hur mycket det blir på denna punkt imonn inte mycket skulle jag tro. Men kanske lite vi får se. Kommer blogga imonn till åtta tiden så vi ses då.

Lotto tummarna hoppas jag ni håller för mig så skall jag kamma hem lite stålar idag. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: