onsdag 23 mars 2011

Onsdag 23/3-2011 20:04

DAG: Japp natt igen då ja, somnade någon gång till ett två tiden igår. Sov sedan rätt bra fram till tolv, men där emellan så vaknade jag ett antal gånger på morgonen med. Men rätt bra sömn inatt ändå, fick i mig frukosten sedan så drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis och satte sedan igång med maten. Idag hade jag kotletter med klyftisar och lite champinjoner och salladslök som jag hade över sedan jag gjorde träningsmaten. Lite peppar på det och det var gott till min middag. Idag såg jag på house som vanligt på onsdagar, ja den går på tisdagar men ser den på onsdagar. Så sedan så fick jag i mig lunchen med och såg då lite av varje på Discovery. Så mer? Jo det är lotto idag så ni som höll tummarna sedan igår så håll dem ett tag till fram till halv nio tror jag att det är så skall jag nog ta och kamma hem stålarna idag. Så mer? Jo har lite problem med att somna datorn ibland så startar den upp igen just som den somnar. Vet inte var detta beror på men den slocknar sedan igen när jag försöker igen. Mer? Ja mer? Jo jag får ta och lägga in alla tider till boxen efter sommartiden går igång till lördag, har nog sagt detta innan men säger igen i brist på annat att säga. Jag måste lägga in alla tider igen för hand efter sommartiden går igång. För boxen ställer om tiden en timme fram på alla tider, av någon anledning. Maila dem om det men de sa det får du göra för hand, ja Samsung. Så mer? Tvätt till fredag så skall jag ut och köpa lite mer från ICA den dagen. Mer? Nä nu är det nog för idag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Skall bli kul att se om pulsen går upp då tills imonn, annars får jag byta schema.

ROMAN: Japp en bättre natt och en mycket bättre dag idag än igår. Körde en timme idag och fick till det bra idag. De har kommit upp på taket och skall till tisdag (skall köra novellen till lördag) skriva om skolan de skall också upp på vinden. Och tre ludna varelser försöker lyfta ur dimman.

MUSIK: Ja vi får se skulle behöva hörlurar ett par till när jag köpte keyboarden så tog jag lurarna från trummorna. Så ett par till skulle var bra, såg att det finns för 199 på musikbörsen men vet inte om jag har råd denna månaden. Skall lägga undan till läkaren och sjukgymnasten och till tandläkaren med. Så vi får se om jag har råd nu.

Lotto så tummarna skall hållas ända fram till dragningen, tack för det. Jo jag vann på teve lotten jag fick med 50 spänn skall köpa en ny dubbel triss för det till fredag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: