söndag 31 oktober 2010

Söndag 31/10-2010 20:08

DAG: Jaha sen idag men jag kollade lite grejor till webprogrammet just nu. Så därför är jag lite sen, men nu är jag här och då kör vi igång. Japp inget så bra (bra svenska det) natt inatt, tog på lurarna fram till två tiden innan jag tillslut somnade. De hade inflyttningsfest en våning ner och jag hörde dem när jag skulle slappa av så det sket sig igår. Sov sedan rätt kasst fram till sju tiden sedan igen till nio tiden och så till tolv och trettio så vaknade jag för dagen. Tänkte då att nu är sommartiden borta så jag måste upp klockan är halv två. Men så var det inte klockan var inte mer än elva och trettio så jag låg kvar ett tag i sängen efter detta när jag hade ställt om alla klockorna. Så sedan fick jag i mig frukosten och drog igång med dammsugningen med en gång. Efter detta så satte jag igång med hemsidan på studs. Inte så mycket idag så det gick rätt fort idag, webbkillen på Mix Megapol och på RixFm har nog semester iallafall på mix där har de inte uppdaterat sedan vecka 32 brukade vara bättre på RixFm men inte nu mera. Så inte så mycket att uppdatera idag så det gick fort idag var nog klar till ett tiden nått sånt. Så uppdatering nummer 14 på huvudsidan och sju på spotify sidan är uppe nu. Idag var det bara NRJ och uppdaterat sidan sida. Så efter detta så drog jag genast igång med att hyra filmen från Sf-Anytime gick på 39 bagare och jag satte igång att se den med en gång. Vilket var tur för den var lång som bara den vet inte hur lång dock men två och en halvtimme eller nått sånt för jag var inte klar förrän till fyra tiden. Då var det bara att dra till pizzerian och köpa pizza sedan hem och sätta igång teven. Såg två serier när jag åt den och sedan lite till på en film som jag spelade in, men hann inte se den idag skall se en annandag. Så kollade på detta även när jag åt lunch fram till sju tiden idag. Så mer? Jo det är söndag och då får jag reda på hur mycket jag vann igår. Nu ringde de inte så inget storvinst men lite kanske, skulle sitta gott med en 50000 då hade jag köpt en bärbar dator och sparat resten. Så men det går nog som vanligt skulle jag tro men tummarna tack.

TRÄNING: Japp då skall jag köra imonn igen då fick nya sömntabletter denna gången men jag har lite kvar innan jag skall ta dem. Vi hoppas på bra natt så skall det nog gå bra imonn med.

NOVELL: Ja vi får se tills imonn om något kommer på posten då…

ROMAN: Jaha skall då köra till tisdag om allt går som jag vill, vi hoppas på det.

MUSIK: Japp skall se vad jag gör imonn då men tror det blir text ändå imonn. Nu är det fem mer verser att skrivas så det kommer nog ta lite tid detta.

Stålar hoppas jag på har lite lite just nu så tack det vill jag gärna ha, tummar tack. Men nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: