lördag 30 oktober 2010

Lördag 30/10-2010 20:05

DAG: Ja trodde igår när jag la mig att inatt så sovar jag bättre, men inte heller, jag sov fram till sju från tolv tiden. Sedan somnade jag inte igen och tog på mig lurarna fram till nio tiden så jag tog mig upp och käkade frukosten. Sedan till tio tiden så la jag mig igen för seg var jag och sov då i korta stunder fram till elva. Då gick jag upp för jag ville få nått gjort idag och till ett tiden så drog jag igång med romanen. Sedan till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite, nja klockan var nog närmare halv tre innan jag kom iväg. Så köpte lite och fick ta ut 500 för jag hade inte nog idag nu har jag 500 kvar på kontot som skall räcka till den 25è. Ja jag har ju lite i plånboken med men jag har bestämt mig för att se film imonn och det skall jag. Det blir avatar och sedan en pizza på det, egentligen har jag inte råd med det men jag får nog inte råd sedan heller så jag tar det nu. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och satte igång med träningsmiddagen, eller middagarna det är ju plural. Så till fyra så var jag klar med detta och då satte jag igång med storstretchen, ja klockan var nog närmare halv fem när jag kom igång med stretchen. Så sedan så efter denna så var jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Och såg på mina serier när jag åt, nu har jag en serie att se imonn och en film med. Så jag hoppas att jag kommer upp tidigt imonn skall dammsuga sedan skall jag hyra filmen och se den, och på detta skall jag ta en pizza och en cola tänkte jag. Jo min dator har fixat till sig igen den somnar som den skall igen, men problemet är nog kvar ändå men borta just nu. Så mer? Jo jag måste sova bättre nu har varit kass ett tag nu så jag hoppas att jag kan komma tillbaks igen till den gamla sömnen. Annars blir det jobbigt att träna med, vi hoppas på det bästa.

TRÄNING: Japp en storstretch idag igen och som vanligt går den rätt trögt med. Men lite vigare har jag blivit i benen tror jag skalla ta i lite mer varje gång men det är svårt att veta när jag tar i mer. Men jag har tagit en punkt idag så jag skall kolla denna sedan nästa gång.

NOVELL: Nä inget idag heller men det är ju lördag igen post kommer då ju…

ROMAN: Ja kom igång idag efter rätt kass morgon men en timme fick jag iväg idag ändå. Som jag sa igår så måste jag lägga till en hel del som jag inte hade med i kortstoryn men det skall nog gå bra det med hoppas jag. Nu bir det till tisdag igen då.

MUSIK: Ja skall se om jag gör trummor till måndag eller text, hade nog vart bra med trummor på den innan jag kör texten men vi får se hur jag gör.

Lördag och det är lotto så jag räknar med att ni håller tummarna det gör jag så skall de nog ringa mig och säga att stålar kommer på kontot till tisdag. Så säger jag gott mos. Och nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: