fredag 22 oktober 2010

Fredag 22/10-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, rätt kass sådan inatt, trodde att jag skulle somna fort igår men så var inte fallet. Somnade till fyra tiden och sov sedan fram till sex då jag var uppe på toan. Och sov sedan fram till elva tiden, men orkade inte upp så jag låg kvar till halv tolv innan jag gick upp. Var sedan inne och duschade och så drog jag med en gång ner till tvätten. När den var inne så gick jag upp igen och drog i mig frukosten. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle ta mig fram till när det vad dags för att hänga upp den samma. När detta var gjort så stack jag in till stan för att köpa jeans och de kostade idag 900 spänn så när på en spänn. Det är 100 spänn mer än när jag köpte dem sist, låg då på 800 men det var ju 2008 också. Sedan så tog jag vagnen till torget och stack in på ICA för att handla lite. Sedan hem igen och på vägen upp så kollade jag till tvätten. Så sedan drog jag igång ugnen till halv fyra tiden så den var varm tills jag skulle laga maten. Och till kvart i fyra så drog jag ner och hämtade upp den, efter detta så var det middag som gällde. Idag körde jag kotletter med pommes, kollade på mina serier idag när jag åt. Så även när jag åt lunchen för jag hann inte med alla. Kan säga att den där vampyr serien har tagit fart igen, så den såg jag och lite till. Nya mythbusters med och lite till. En rätt kass dag och så fick jag inte tid till tvätten näst nästa vecka som jag ville  ha den utan till åtta på morgonen, det är kass som fan det med lördag var helgdag så det fanns inget annat. Skulle ha tagit mig in på banken med men de stänger till ett redan så det sket sig. Skall se till söndag då skall jag sortera pengarna så kan jag till tisdag ta mig in på banken för att skaffa rullar, får se hur mycket det blir bara. Tänkte då lämna dem till fredag nästa vecka om det hinns med det betyder att jag måste ta mig till banken innan ett då. Men det är sista chansen så det får gå, sedan gäller inte pengarna mer. Så mer? Nä inte mer idag men som jag sa rätt kass dag idag men fick ändå jeans så inte hel kass. Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till, eller hur?

TRÄNING: Ja då är det storstretch imonn då går väl segt som vanligt men vi får se.

NOVELL: Japp inget idag heller på posten…

ROMAN: Japp då skall jag köra imonn hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra. Vi får se hur det går tills imonn.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag se om jag inte kan få till en text till loop låten. Det går ju så där med sången så tänkte köra lite ändå och se hur det går då. Om programmet vill det går ju inte att få upp volymen men vi får se hur det går då.

Tummarna tack för mig imonn så säger jag som jag brukar göra vid detta ställer. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: