torsdag 28 oktober 2010

Torsdag 28/10-2010 21:41

DAG: Japp en total kass dag idag och som vanligt så börjar den med en kass natt, så även denna. Tog min tablett igår och somnade runt tolv tiden men sov sedan bara till sju innan jag vaknade. Och jag hade svårt att somna om sedan igen, men till åtta tiden så somnade jag en timme fram till nio sedan igen till tio tiden fram till tolv. Men nu är det så att jag sover sämre andra dagar med så det räcker inte med rätt bra sömn en dag. Jag har sovit till sju innan och tränat bra men då sov jag bättre de andra dagarna med. Så jag kom ur sägen till tolv tiden och så fick jag i mig frukosten och rätt på detta var det dags för lunchen till ett. Så jag fick igång musikdatorn men la ner det idag, la mig på sängen och slöade hela dan fram till fyra tiden. Hade jag inte gjort detta så hade jag inte kunna träna alls idag. Så träning och sedan stretch och middag på det. Kollade lite på teven med men inget mycket att ha idag. Så det var min dag idag det kass dag med men det blir bättre tills imonn om jag sover någorlunda inatt. Vi hoppas på det, jo jag vann inte nått igår heller. Och jag trodde att min dator skulle somna bra nu men så var inte fallet, ringde till supporten och de sa som vanligt ominstallation. Blir det nu ett fel till så kommer jag göra detta men inte nu det går att somna den för hand än så länge. Men ett fel till så, dock så är det inte alls säkert att alla problem försvinner för det. Suck men imonn blir det så mycket bättre, eller hur… Jo en sak till det gick inte att limma in på aftonbladet igår om de har gjort nått nytt eller vad det var, men tillslut så fick jag in det med det såg lite konstigt ut bara vi får se hur det går idag då.

TRÄNING: Ja tack vare att jag la mig istället för att göra nått alls så orkade jag med träning idag men inte intervallen. Där hade jag knappt styrfart idag.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Ja vi får se hur sömnen blir inatt så skall jag förhoppningsvis köra imonn.

MUSIK: Ja jag sjöng igenom låten en gång sedan la jag ner för idag. Vi hoppas att det går bättre tills måndag då.

Ja inget på lotto igår men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: