onsdag 13 oktober 2010

Onsdag 13/10-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade bra igår men fick ändå ta på mig lurarna fram till ett tiden. Sov sedan fram till tio tiden men låg kvar i sängen fram till elva innan jag kom ur den. Så sedan så fick jag i mig frukosten och drog igång med romanen där efter. Körde inte mer än en timma idag innan farten tog slut. Då drog jag till ICA fick en check idag från dem på 50 bagare så jag tror att pengarna kommer räcka denna månaden med. Jo jag tog en mjukis innan jag drog till ICA. Sedan när jag kom hem så drog jag igång med middagen. Körde idag kotletter med mos, gott mos, kollade lite på min nya serie idag men den var så där. Vet inte om jag skall se den mer, det är en gammal serie så tror jag lägger ner den. Men då har jag inget att se varje dag, ja vi får se hur jag gör en annandag. Så mer? Jo dator uppdaterade idag och den stängde av sig själv men då tog den bort alla uppdateringarna som gjordes innan. Ja den tog inte bort dem från datorn men från skärmen vet inte varför den gör så det har hänt förut detta. Sedan är det en jävla uppdatering fram Intel som kommer vecka efter vecka samma sak om och om igen. Skall se om jag kan ta och dölja den en dag när jag har tid. Det är samma uppdatering som HP lägger in med samma om och om igen. Så mer? Jo jag skall se om jag kan ta reda på vad det var för uppdateringar som kom idag. Det är den som skyddar mot angrepp på aero som jag vill veta när den kommer. Kan inte slå på den innan den är inne men ingen vet när den kommer, men jag skulle tro att den kommer med SP1 eller nått sånt. Skall komma men jag vet inte när den kommer. Och som vanligt så gömmer Microsoft dessa uppgifter väl, själva uppdateringarna får man ju inte veta vad de gör. Om den inte kommer upp på vilka uppdateringar som kommit kan man inte se dem heller. Så mer? Jo det är onsdag idag och det är lotto idag så ni håller väl tummarna? Bra då kommer jag kamma hem lite stålar idag så det smäller om det. Har spanat in mig på en Dell area 51 ligger på lite över 100 000 men fan vet om man skall köpa om man har råd för det är ju inte med USB3 då man skall nog vänta på det innan man köper. Japp detta problem kommer jag troligen inte att få för det går nog som vanligt för mig igen, tummarna tack.

TRÄNING: Ja kan meddela att jag är rätt seg i kroppen idag med fan man är borta i en vecka och det är som att börja om igen. Känner av i hela kroppen idag men det är nog borta tills imonn hoppas jag.

NOVELL: Nä inget idag heller…

ROMAN: Ja kom igång idag lite sent men sedan tog det slut rätt fort idag körde inte mer än en timme idag. Sedan tappade jag farten, men jag läste framåt med och såg lite till som var fel i den. Men jag får fixa det till fredag om jag då sover som jag skall.

MUSIK: Japp det blir sång imonn med då skall det förhoppningsvis gå lite bättre ändå så vi hoppas på det.

Lotto idag så jag hoppas jag får ett mail som säger att jag plockat in ett par mille. Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: