söndag 3 oktober 2010

Söndag 3/10-2010 20:10

DAG: Japp lite sen idag men jag väntade på att Windows backup skulle köra klart. Kan meddela att den nu ligger på 240 GB men jag måste nog göra lite utrymme till den. Skall se om jag inte kan radera lite plats på disken så jag får rum med det i framtiden med. Så dagen ja vi börjar med natten som vanligt då. Somnade inte alls som jag ville igår låg vaken till tre tiden innan jag lyckades somna. Sov sedan så där fram till elva tiden idag då jag drog upp och fick i mig frukosten. Sedan när klockan slog tolv så dammsög jag efter detta satte jag mig vid datorn och la upp nytt på hemsidan. Det var på spotify sidan och det var NRJ som hade behagat lägga upp lite nya låtar igen, äntligen har webgubben vaknat. Så det la jag upp och jag kan meddela att jag är på min 8é uppdatering skall ta ett par dagar nästa vecka och lägga upp lite reklam på sidan har inte hunnit det innan. Så efter detta så tänkte jag dra till ICA men eftersom jag inte tränar imonn så kan jag gå imonn stället. Så jag drog igång med middagen, hade idag kotletter med pommes och pepparsås. Lika gott idag som alltid, kollade klart på min film idag när jag åt. Och efter detta även på Hawking från discovery kommer nya avsnitt till söndag igen, tror det är tre avsnitt inalles. Så efter detta så drog jag också i mig lite lunch och blängde lite på teven då med, men hittade inget jag vill se. Japp så var jag uppe på twitter med och drog en rad, jag vet inte varför de inte har kvar Telia men något måste det vara. Jo så satte jag mig och läste idag men hade lite svårt att koncentrera mig idag så det blev inte så många sidor idag, detta gjorde jag efter jag hade lagt upp hemsidan. Jo på tal om den ja, kollade idag på andra datorn hur det såg ut i 1024*768 men till höger så fanns inte pappret med det var bara vitt där? Varför detta uppkommer kan jag inte förstå men om ni då har 19” skärm så blir det så i den. Har inget aning om varför det blir så men så är det iallafall, om nu någon undrar om detta. Så ja det var inte mer jo jag körde lite bejeweled idag och kom till hiscore idag på 2150 kan säga att detta spel på mobil är rätt svårt väldig ofta så blir det no more moves. Som om nån ville veta det, men jag säger det ändå, och nu säger jag hej.

TRÄNING: Japp är lite krasslig i halsen ännu så jag skippar träningen imonn. Så kör jag till torsdag istället, jag körde bara en ryggstretch idag.

NOVELL: Nej inte idag heller…

ROMAN: Ja till onsdag skall jag köra igen skall till frisören till tisdag om det går som jag vill.

MUSIK: Jaha tänkte köra lite musik imonn med men inte sång har ont lite i halsen så det är nog inte att rekommendera. Skall köra loopar imonn och kanske sätta ihop en låt om jag hinner så kan jag testa att köra med detta och hur det går till då. Så får vi se vad som det blir av det då.

Jadå det är söndag och jag fick inte nått samtal från svenska spel heller men lite stålar kan det blivit ändå vi får se idag och ni får veta imonn. Jag utstöter Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Jo en sak till alla bloggarna från smileys  men inte aftonbladet för där kommer inget alls. Fred

Inga kommentarer: