lördag 23 oktober 2010

Lördag 23/10-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag tog på lurarna fram till ett tiden. Men sedan så sov jag inte så bra under natten, vakande ett antal gånger men lyckades somna igen. Så till tio tiden så slog jag upp ögonen och kunde sedan inte somna igen. Men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden, jag var rejält seg idag. Och tänkte ligger jag kvar så kan jag bli piggare sedan. Men så blev det inte ändå jag låg till tolv tiden men så värst pigg var jag inte. Men fick i mig frukosten och sedan så drog jag igång med romanen. Men seg som jag var så tog det ända till ett tiden innan jag kom igång, sedan var jag klar till två tiden. Efter detta så drog jag igång med träningsmaten men innan dess så drog jag i mig en mjukis. Så var klar med träningsmaten till tre tiden sedan var det bara att vänta på att klocka skulle slå fyra. Men jag satte mig vid datorn och pillade så klockan slog halv fem innan jag kom igång med stretchen. Efter denna så satte jag igång med middagen idag, det blev korv och pommes med lite Boston till det var förbannat gott idag. Länge sedan jag åt så gott, och jag drog på med massor med pommes idag efter som jag inte äter lunch idag. Väldigt gott var det iallafall och jag såg på mina serier med, nu har ju stargate universum kört igång igen. Har följt den ett tag och den är rätt okey, men ett tag så var den så där men lite bättre nu. Så mer? Jo vi får se om jag kan spara några pengar denna månaden alls. Har betalat bredbandet denna månad istället för nästa då  jag skall köpa mat igen. Men jag skall denna månaden köpa spel, målarprogram och skydd till mobilen kommer gå på en 1200 tror jag att det blir så får vi se om jag får pengar över som jag kan spara med men tror inte det. Vi får se hur det går med det skall imonn sortera pengar, dammsuga och lägga till hemsidan med skall köra dammsugning sedan hemsidan och så pengarna sist. Får vi se om jag hinner lägga in dem till banken med får se om det går. När denna månad är över så går det inte mer sedan, vi hoppas på att jag hinner med det. Så återstår det att se hur mycket det är med, kanske inte är så mycket ändå vet inte idag men imonn så vet jag. Jo det är lördag och det är lotto igen det ligger 93 i potten och jag tar gärna det så tummarna tack. Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja en storstretch idag igen och som vanligt så var den rätt seg med. Men det gick bra ändå och jag är redo för nästa vecka.

NOVELL: Nej inget idag eftersom det är lördag men till måndag så kommer jag igen med rapport till er om detta…

ROAMN: Japp segt idag på det hela taget men lite fick jag ändå gjort idag. Men måste köpa nytt block till nästa vecka ja det är inte slut ännu men jag kör ändå en fyra fem sidor per gång så det tar slut snabbt.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör till måndag men det blir nog text ändå tror jag. Har dock ingen aning om vad den skall handla om.

Lotto idag så tummarna tack igen skulle sitta gott med lite stålar nu. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: