torsdag 14 oktober 2010

Torsdag 14/10-2010 21:43

DAG: Jaha en rätt bra natt men jag sov bara fram till åtta sedan nio och tillslut tio, jag vaknade för tidigt idag med andra ord. Men sov bra när jag sov, kom upp och slog igång musikdatorn och sedan var det frukost. Efter detta så drog jag igång med musiken. Körde nog en tre timmar idag, slutade efter lunchen vi två tiden. Sedan gick jag på datorn och fixade till nya bloggen. Microsoft la ner space och jag tog ny på www.wordpress.com adressen är till den bloggen. http://henrikporali.wordpress.com/ så där kan ni också lägga kommentarer om ni har lust. Så går ni in på min space sida så kommer ni hit vare ni vill  eller inte. Skall se om jag får mycket spam annars så tänkte jag att lägga på kommentarer på min blogg igen på henrikporali.se. Det finns ett spamskydd som inte fanns då tror jag för jag minns inte att det fanns då. Men fungerar det bra så skall jag lägga på, på min sida med. Så detta gjorde jag istället för att sjunga eftersom jag började så tidigt idag så tänkte jag att jag kör lite blogg med idag. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, kom hem stretchade och sedan var det mat. Men jag var sen idag 20 minuter sen var jag idag, men då hade jag hållit upp en vecka och bytt rotation med. Så kollade lite på teven när jag åt men inte mycket att se så när det var dags att diska så var klockan redan halv tio. Så är det när man är sen. Mer? Jo jag vann tjugo spänn igår på lotto, det var ju inte den storvinst jag ville ha men ändå lite. Så mer ändå? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp tungt som fan idag och det var med nöd och näppe att jag orkade armarna idag. Sedan tog det som sagt en jävla tid med, tjugo minuter så länge har det aldrig tagit nån gång. Men då roterade jag och en vecka borta med, fan att det gör sådan skillnad för en vecka.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Japp då skall jag köra imonn då om jag sover vill säga, vi hoppas på det.

MUSIK: Ja idag gick det bra fram tills jag kom längre än vad jag gjorde innan då gick det inte alls så bra. Så jag stoppade där idag och la ner det för dagen. Men det skall nog gå det med men det tar ett tag innan jag kan, hoppas jag.

20 Bagare rikare och träningen avklarad för denna vecka. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: