lördag 2 oktober 2010

Lördag 2/10-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna som jag ville igår så jag tog på lurarna fram till ett tiden men det gick inte somna ändå så jag fick ta på dem igen. Efter detta så somnade jag till tre tiden men glömde stoppa i öronpropparna. Så jag sov så där under natten, många vak blev det fram till elva då jag tog mig upp. Så rätt seg så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Rätt på denna så gick jag loss på romanen, körde idag två timmar nått sånt idag innan jag gav upp för idag. Och jag hade inte så ont i halsen heller när jag vaknade. Men vet i fan om jag kan köra till måndag på gymmet får se hur det är tills imonn. Om det är helt borta så kör jag annars så hoppar jag till torsdag. Så efter detta så drog jag igång med träningsmaten, den var klar idag till tre tiden. Så efter detta så satte jag igång med middagen. Hoppade stretchen idag men gjorde lite ändå. Körde karréer med pommes idag med pepparsås, och kollade på alla serier jag spelat in fram till nu. En långfilm var det med men hann inte se klart den idag skall se imonn efter jag läst klar King. Jo igår så laddade jag hem nya live.com grejorna Messenger writer och lite till kom ny för 2011 igår om ni skall ladda hem. Jo sedan har jag inte fått twitter att fungera på ett tag och jag fick lite mail om detta men jag orkade inte läsa igenom det. Men det går nu mera bara att köra från Sverige om man har 3 så jag får twittra från datorn hädanefter. Jag har skickat twitter men de har inte kommit fram på sidan såg jag igår. Men jag fick det inte att fungera igår så jag kollade det idag när jag gick upp. Och det går inte lägre att twittra från Sverige med mobil om man inte har då som jag sa 3. Det kanske stod i mailet jag fick men trodde det bara var massor med avtal som ändrats bara babbel. Men jag skall lägga in ett twitter via datorn varje dag nu fram över. Så mer än detta då? Jo det är lite ändrat på writer och på Messenger med och på photo gallery med resten har jag inte tog inte det när jag laddade ner. Alla går i office 2011 stil nu har samma på min winzip med office 2011. Så mer då? Nä inte mer idag säger hej.

TRÄNING: Jaha som jag sa blev det inget idag alls jo jag tog en ryggstretch idag men mer gjorde jag inte. Det blir inte bättre men förkylningen om jag stretchar så jag hoppade den idag.

NOVELL: Nä inte idag heller från BBB…

ROMAN: Ja det gick trögt idag med men tillslut så kom jag igång och körde lite. Gick väl en två timmar idag och fick lite gjort ändå. Nu är det till onsdag då igen som jag skall gå loss. Men vi får se hur det är med förkylningen då ja eller innan hur jag gör med träningen.

MUSIK: Ja är jag förkyld så gör jag ändå inget på musiken till måndag. Men vi får se vad som händer.

Japp det är lördag och det är lotto på gång och det var nära i onsdag så nu ni nu. Tummarna tack! Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Jag har fått roliga smilisar till denna utgåva men sys de i alla bloggar? Håller tummarna

Inga kommentarer: