lördag 16 oktober 2010

Lördag 16/10-2010 20:04

DAG: Jaha en rätt bra natt inatt, men fick ta till lurarna ändå, sov till ett tiden sedan fram till åtta. Låg dock kvar i sängen till tio innan jag kom ur den, men fick då i mig frukosten. Efter denna så drog jag igång med romanen, men det gick så där idag för jag fick tre samtal och sedan tog det slut. Så då var klockan till ett tiden, jag gjorde lite när jag vaknade idag med. Jag såg lite närmare på expression web 3 och det visade sig att jag kan uppgradera till nästa gratis. Så jag drog ett mail till den firman jag köpte SEO och frågade om detta går till fyran med. Gör det det så skall jag upp gradera mig till den så fort jag kan. Så detta gjorde jag innan jag gick igång med romanen men jag vaknade så pass tidigt att jag hade tid till det. Så efter detta så väntade jag på att klockans skulle slå fyra och jag skulle gå igång med stretchen. Och klockan slog fyra idag med och då drog jag igång med stretchen, men jag var lite slö idag så jag dröjde innan jag gick igång. Så klockan var närmare fem innan jag kom loss, men körde på och sedan var det middag. Idag hade jag karréer med pommes och pepparsås det var väldigt gott. Kollade på mina serier med när jag åt, sista gick just nu innan jag kom igång med bloggen. Så sen var jag idag och det är inte bra för jag kommer nog ha svårt att somna inatt. Vi får se hur det går med det sedan. Jo mina vänner det är lördag och det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig så de ringer lite senare. Vi hoppas på det, eller? Kort blogg idag igen.

TRÄNING: Japp körde en storstretch idag och det gick som vanligt segt men det brukar det göra på lördagar. Men det kändes ändå bra idag att köra igen.

NOVELL: Nej inte nått idag det är lördag…

ROMAN: Jaha tidigt morgon idag och hade det inte varit för alla samtal så hade jag nog kommit igång med mera idag. Jag fick ur mig en fyra fem sidor så det är väl okey men skall komma in på en tio om det skall vara bra. Brukar ligga på sju åtta iallafall, men men.

MUSIK: Ja vi hoppas på bra sömn tills måndag så skall jag nog få igång sången igen.

Lotto idag men får jag inte samtal idag så vet jag inte förrän till söndag efter bloggen om jag vunnit eller inte. Tummarna tack. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: