tisdag 5 oktober 2010

Tisdag 5/10-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, och en kass sådan med, la mig till tio tiden som jag brukar göra men det gick inte att somna. Så jag tog på lurarna fram till tre tiden men somnade sedan inte heller förrän till fyra tiden. Och det var ingen bra sömn där efter heller så fort jag la mig så blev jag snuvig och hade svårt för att andas. Så nej ingen bra natt inte, men till tio tiden så vaknade jag och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag till klippningen, då var väl klockan runt tolv eller strax där innan. Klippte mig och sedan hem igen, satte mig vid datorn och gjorde lite reklam skyltar för hemsidan idag. Som jag också la upp sedan, såg på samma gång att jag la ut fel mail adress på hemsidan. Ja jag stavade fel det stod henirkporali.se så har någon mailat mig på denna adress, webmaster(at)henrikporali.se (kan meddela att det inte går att skriva ner ett at tecken nu på detta program) så gick inte det som det skulle men jag har lagt om allt igen så nu skall det gå. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och sedan så drog jag igång med middagen. Hade idag chili concarne med ris det var gott men smakade inte så bra efter som jag är rätt förkyld. Så kollade på teven min serie och så lite till när jag fick i mig lunchen. Så är det rätt kasst med förkylningen med blir inte bättre men bryter inte heller ut. Så det blir nog inte någon träning till torsdag om det inte går bort tills imonn. Men det kommer inte hända tror jag. Så är det med det. Mer rätt kass dag idag inte mycket gjort även om jag fick rättat till hemsidan lite och lagt upp lite reklam.

TRÄNING: Ja blir som jag sa ingen träning tills torsdag om det inte ger sig tills imonn. Men det kommer inte hända så jag skall köra en storstretch imonn runt tre tiden så kanske det bryter ut tillslut ändå. Annars kommer det nog dra över till nästa vecka med, känns det som. Vi får se vad som händer imonn.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Ja vi får se hur det går imonn då och som vanligt häger det på sömnen och det kommer nog inte bli så bra tror jag.

MUSIK: Ja får se vad jag gör till torsdag om nått alls, inget roligt att var sjuk.

Jaha då är det igen dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: