måndag 11 oktober 2010

Måndag 11/10-2010 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår någon gång, underligt va att jag somnade nån gång, men inte som jag brukar göra för jag tog på salva på händerna och när jag vaknade så hade jag handskarna kvar. Så jag somnade utan att jag var medveten om det, det händer inte ofta det. Så till tio tiden så slog jag upp ögonen och till elva tiden gick jag upp och fick i mig frukosten. Drog igång musikdatorn på vägen upp, och satte igång med sång övningarna med en gång med. Körde idag fram till tre tiden innan jag gav upp för idag. Men jag fick också ett problem med datorn idag, den ville inte somna som den brukar göra. Kollade på detta på internet och hittade en sida från vista som fanns råd. Så jag fick ställa in den på tio minuter släckning av skär och sedan tio minuter också stänga av hårddiskarna. Så fungerade det trodde att jag fått nått program som gjorde så att det inte gick att stänga av den men det var det inte. Nu somnar den efter tio minuter så, om jag ställde den så att den svartnade efter en minut och sedan en minut senare skulle diskarna stängas så gick det inte alls. Trodde från början att detta var ett program som gjorde det sa nog det för ett tag sedan men det var det inte. Så jag pillade med detta i en timme eller nått sånt innan jag fick det att fungera igen. Så sedan så drog jag igång med sången igen fram till tre. Efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra, då drog jag till träningen. Hem stretch och sedan middag på detta. Kollade på family guy när jag åt och sedan på två och en halv män eller vad det nu heter. Satt och såg ända fram till halv tio idag kände mig lite seg när jag väl satte mig så där blev jag kvar. Så mer? Jo jag skall lägga in mina bilder idag på Facebook tog lite på vägen till gymmet. I brist på annat att säga där så tänkte jag lägga upp lite bilder, så det gick inte heller att få den gageten som jag laddade ner igång så jag får kolla för hand då och då, ja på Facebook alltså. Så mer? Jo jag vann inte nått igår när jag kollade lotto, ni är inget vidare på att hålla tummarna alltså. Men till onsdag då smäller det det känner jag på mig. Jag säger hej.

TRÄNING: Jaha körde igen nu och det gick bra det var tungt men det gick ändå som det skulle. Skönt att vara tillbaks igen inget roligt att var sjuk, mer än vanligt. Får se hur det går till torsdag då.

NOVELL: Nej inget svar idag heller…

ROMAN: Japp sömn inatt så skall jag nog kunna köra på imonn då. Skall kolla upp också längre fram i texten så jag inte gör mer fel.

MUSIK: Ja sjöng gjorde jag idag igen och det gick faktiskt bättre än förra gången. Så lite bättre ändå och jag är nöjd med det.

Då så är det bara att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: