torsdag 7 oktober 2010

Torsdag 7/10-2010 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, tog en stark tablett igår innan jag la mig som vanligt på onsdagar. Somnade också som jag brukar till tolv tiden nått sånt som sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan. Låg sedan fram till elva innan jag gick upp, slog igång musikdatorn när jag kom upp. Sedan så drog jag i mig frukosten och så satte jag igång med musiken. Körde detta fram till fyra tiden idag innan jag gav upp, då satte jag igång med middagen. Hade tänkt att handla idag men tar det imonn istället mellan tvätten. Så körde köttbullar med pommes idag och ketchup, lika gott som vanligt. Kollade idag på true blood (Tror det stavas så nått) efter som jag inte var på gymmet idag så såg jag den idag. Den har fått lite mer fart nu lite som händer innan så tjõtade de bara men lite mer fart nu och lite bättre att se på med. Så jag tror jag skall följa den ett tag till fram över. Jo så kom jag på idag att jag har glömt en sida på hemsidan den om webdesign skall lägga till den till fredag eller till söndag tror jag. Det är bara över vad jag använder för verktyg och lite till men ändå så glömde jag den när jag gjorde hela sidan. Så mer? Funderar också på att lägga upp en video sida har tagit ett konto på Youtube men har inte gjort mer sedan för jag har inte haft nått att lägga upp. Men nu har jag kamera och annat för att göra lite små videor som jag kanske kan lägga upp. Dock är tanken att detta skulle blir roliga videor men vet inte om jag är nått roligt eller inte. Lite monologer tänkte jag mig att lägga upp men vet i fan om jag gör det. Vi får se hur jag gör med detta sedan kommer inte lägga upp på ett tag ändå så. Får nog testa på nån innan jag lägger upp det, om det då är roligt eller inte. Vi får se. Mer? Jo jag vann på lotto igår otroliga 102 spänn fattar ni 102 spänn ja jag tror inte det är sant med så mycket vann jag. Och nej inte för att ni höll tummarna det gör in inte. Men jag slipper att betala för nästa vecka till lotto iallafall, men till lördag så kommer det smälla till rejält det känner jag på mig, eller hur. Tummen upp

TRÄNING: Ja som jag sa innan så blev det ingen träning idag, och lite bättre mår jag så jag hoppas jag är okey igen till måndag. Då det ger sig nu över helgen har inte lust att vara borta längre för detta nu. Men en ryggstretch körde jag iallafall idag, och handstärkaren med.

NOVELL: Och nej inget kom idag heller…

ROMAN: Japp vi hoppas på bra sömn så skall jag köra igen tills imonn. Men även om jag inte tränar så har jag svårt att sova de dagarna jag brukar träna. Det sitter nog i kroppen vid detta laget efter vad är det nu fyra år tror jag att det är nu.

MUISK: Japp pillade med programmet idag och kom på igen en hel  del. Jag har idag lärt mig att man kan ändra tempot på musiken bara genom att ändra det i listen. Men det gäller inte för audio det går inte att ändra, synd att jag inte visst det innan för jag raderade allt på det förra projektet. Men nu vet jag det att alla midi spår ändrar till nya tempot automatiskt. Lite lär jag mig varje gång, så det finns hopp för mig också.

Jaha tvätt imonn då men måste ut och köpa lite sedan skall jag se om jag hinner med att göra en ny sidan till hemsidan med. Så vi ses igen imonn om ni har lust. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: