tisdag 26 oktober 2010

Tisdag 26/10-2010 20:02

DAG: Så natt igen då ja, somnade som vanligt till tre tiden igår natt och sov sedan fram till sju, men somnade om till åtta. Efter detta så sov jag fram till elva innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så till tolv så drog jag till klippningen, efter detta så drog jag till ICA. Handlade lite och så till apoteket och köpte för 300 så nu har jag inte mycket pengar kvar. Men jag skall ändå till söndag köra en film och en pizza så får jag leva snålare sedan. Så på vägen till apoteket så stannade jag i bokhandeln och köpte ett block och en almanacka så det blev dyrt med det gick på 100 för dem. Det gick åt illa mycket pengar idag och jag har nu bara 1000 kvar att leva på, så nu får jag leva snålt fram över. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen, åt tidigt idag. Jag tog köttbullar och pommes idag, men jag hade små pommes strips de är inte så goda och blir alltid hårda med. Men det gick ner kollade på mina serier idag med hade två idag en på Discovery och en till. Sedan när jag åt lunch så kollade jag på en film men den var så där. Så mer? Jo jag tog en backup med på hemsidan idag när jag kom till sans idag, glömde detta i söndags. Nu gör den automatisk backup men jag sparar ändå för hand med, på två ställen USB och E disken. Så jo jag köpte målarprogrammet med idag men det kostade mer än det stod för det tillkom moms så det gick på 600 stället. Och så köpte jag bejeweled 2 idag och det kostade också mer när momsen tillkom. Så jag tog tvåan istället för twisten när det väl kom till kritan. Körde den lite idag men inte mer än en timme nått sånt. Så tänkte om jag får tid till söndag så skall jag testa att måla lite så får vi se om jag kan komma igång med det igen. Så mer? Nä det var nog allt för idag, ses igen imonn. Kort blogg igen.

TRÄNING: Ja vi hoppas på bra sömn tills torsdag så skall det nog gå bra, vi hoppas att det var därför att det gick tungt igår.

NOVELL: Nej inget svar idag heller…

ROMAN: Kommer sömnen bara så skall jag köra imonn igen, så vi håller tummarna för det.

MUSIK: Japp det återstår fyra eller fem verser att skriva sedan skall jag lägga på trummor med till detta. Får se vad som händer till torsdag.

Då är det dags för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: