onsdag 27 oktober 2010

Onsdag 27/10-2010 20:04

DAG: Japp trodde igår att jag skulle somna bra men så blev inte fallet, somnade inte förrän till två tiden inatt. Sov sedan fram till sex tiden sedan till sju och till nio efter detta så somnade jag inte mer. Men låg kvar i sägen till tio tiden innan jag gick upp, men var rätt seg när jag kom upp med. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men hade svårt att koncentrera mig idag så jag kom inte igång förrän till ett tiden. La mig på sängen ett bra tag för att slappa av och tillslut så hjälpte detta, men då var klockan redan ett. Körde sedan fram till halv tre tiden då jag drog i mig en mjukis och så var det mat. Så hade idag kotletter med pommes orkade inte göra nått annat idag, slö som jag var. Så åt tidigt idag men satt framför teven ända till halv sex idag sedan var jag uppe ett tag och så var det lunch på det. Då såg jag på teven med men inte mycket att se idag heller. Trött dag idag hoppas på bättre dag tills imonn då det är träning med så. Inte mycket gjort idag inte men ändå fick jag lite gjort så den är okey, ja dagen alltså. Mini blogg idag igen men jag är rätt slö idag med.

TRÄNING: Ja kände av lite idag i benen efter träningen i måndags med då gick det trögt med hoppas det går bättre tills imonn.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Ja fick hoppa lite i historien idag med men det är inom ramen. Men jag fick hitta på lite mer idag var rätt tunt det jag hade tänkt mig innan i mini storyn. Så fick en fyra fem sidor idag med så det var okey.

MUSIK: Ja vi får se hur det går imonn då skall skriva mer text och en fem sex verser till hur det nu skall gå då. Men jag hoppas att inspirationen kommer imonn.

Och då är onsdag då är det lotto igen så jag räknar med era tummar idag så ringde de nog till mig. Ni får veta hur det gick tills imonn. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: