måndag 18 oktober 2010

Måndag 18/10-2010 21:41

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov fram till nio idag. Man jag kom inte ur sängen förrän till tio tiden, fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde detta fram till ett tiden då jag bröt för lunch och efter detta så blev det inte mer sedan. Datorn krånglade idag den ville inte somna in igen, så jag läste lite om det och det jag kom fram till var att det nog var biosen som inte var som den skulle. Så jag ringde till supporten och då sa de att jag skulle installera nya drivrutiner till grafikkortet och till biosen. Så detta gjorde jag och jag tror det gjorde susen för det fungerar nu iallafall. Samma support har sagt innan att installera inget om inget är fel, och låg bli biosen för den kan göra så att hela datorn slutar att fungera. Men jag fick tag i en tjej idag och hon sa att det är inga problem att göra så det gjorde jag. Så hoppas jag att dessa problem är ur värden nu iallafall. Sedan hoppas jag att det kommer uppdateringar till SP1 som gör att buggcheken inte kraschar datorn, ja den kraschar inte men den startar om datorn på fel sätt. Jag tror detta är en bugg som förhoppningsvis blir fixad till uppdateringarna kommer, då SP1 till Windows 7. Så efter detta så gjorde jag inte mycket alls fram tills klockan slog fyra, då drog jag till träningen. Tränade sedan hem stretch och så middag, var bra i tid idag iallafall. Kollade lite på teven men inte mycket att se idag, så till nio så gav jag upp för idag. Orkade dock inte att äta upp all maten, tror det kan vara dags att byta träningsmaten nu har kör den ett tag och det är inte lika gott lägre. Skall ut till fredag så får jag se vad jag gör med den då skall köpa jeans och så skall jag köpa lite till mat, och träningsmat med så får vi se vad det blir då. Ett problem är att jag inte har några pengar kvar, men jag hoppas att jag får lite över på jeansen så kan jag köpa för det. Så mer? Jo ingen vinst i går heller fan också skulle behövt lite stålar nu. Men till onsdag så smäller det det känner jag på mig, eller hur. Blinkar

TRÄNING: Japp gick bättre på träningen idag fort gick det med så jag tror att jag har kommit ikapp igen. Även om det ännu är rätt tungt på vissa grejer.

NOVELL: Näe inget på posten idag heller…

ROMAN: Japp vi hoppas på tills imonn då men det beror på sömnen. Och jag skall ligga kvar imonn om jag sover kasst och gå upp senare så blir jag piggare med då blir det bättre.

MUSIK: Japp körde på idag igen och lite bättre gick det men inte så bra. Tror jag skall gå loss på texten till loop låten och se hur det blir med den. Tappade ju farten idag när datorn satte igång att strula. Så kan jag köra lite sång mellan men ändå köra texten på samma gång. Vi får se till torsdag hur jag gör.

Då är det igen dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: