måndag 1 november 2010

Måndag 1/11-2010 21:43

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till tolv tiden och sov sedan fram till nio tiden. Men gick inte upp då utan låg kvar till tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så skulle jag då dra igång med musiken, men idag tog det emot så jag kom inte igång förrän till två tiden. Tänkte köra igång med en gång med det gick inte idag, tog emot idag så jag kom inte igång alls idag förrän till efter lunchen. Vet inte exakt vad jag gjorde men inte det jag skulle iallafall. Så mer efter lunch så drog jag igång och körde idag fram till tre tiden innan jag gav upp idag. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade hem stretch och så middag på detta. Men jag såg idag att boxen är fel på med efter att klockan sattes fram eller om det var bak så spela den in en timme efter tiden som är inställd. Skall ta och maila till samsung och höra med detta, hade ju boxen inne för att det var något fel på den men de hittade inget. Vi får se vad samsung säger om detta tiden är ju inställd på 20:00 men den spelar in från 19:00 enda lösningen på det är att radera allt och göra om det igen. Så skall göra detta imonn så jag får med det jag ville ha annars spelas inget alls in som jag vill se. Suck. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt om ni har tid då.

TRÄNING: Japp idag gick träningen bra och jag var inte så sen som jag har varit ett tag nu. Så det gick bra idag men då fick jag också rätt bra sömn med, hoppas samma tills torsdag.

NOVELL: Nä inget idag heller… Borde väl komma snart, även om jag redan vet att det blir nej så snart kommer det väl…

ROMAN: Jaha då skall jag köra imonn igen då, bara jag sover någorlunda bra natt. Vi hoppas på det.

MUSIK: Japp sen omsider så gick jag igång idag och jag fick ur mig en vers idag med så okey för idag. Jag har inget aning om temat men skriver ner det jag kommer på. Får se hur det blir då.

Nä ingen vinst på lotto igår heller men till onsdag då smäller det till det känner jag på mig. Så som vanligt tummarna tack. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: