onsdag 24 november 2010

Onsdag 24/11-2010 20:05

DAG: Jaha natt igen så och en kass sådan med, fick ta på lurarna igår fram till ett tiden. Sov sedan fram till fem tiden då jag var uppe på toan men efter detta så somnade jag inte igen. Tog på lurarna fram till sju tiden då jag drog igång datorn och tänkte gå upp. Men idag när jag väl fick igång datorn så var det en uppdatering som skulle in och när jag skulle ladda in den så låste det sig. Så tillslut så fick jag starta om datorn och det tog en 20 minuter innan det väl startade om igen och sedan var det ju en felaktig omstart med. Men jag laddade sedan in samma uppdatering och så var det klart. Sedan så drog jag i mig frukosten och så tänkte jag då gå loss på romanen tidigt idag. Men när klockan slog tio så la jag mig en stund, somnade i korta stunder fram till tolv. Så där rök den tidiga starten för mig, men till ett tiden så gick jag igång med romanen. Så till två tiden så var jag klar med detta och då skrev jag inköpslistan till maten jag skall handla tills fredag. Så en rätt kass dag igen, men lite fick jag ändå gjort trotts allt. Sedan till halv tre tiden så drog jag i mig en mjukis och så drog jag igång med middagen. Körde idag köttfärssås med spagetti det var väldigt gott iallafall. Kollade på mina serier idag och gjorde inte nått mer fram tills det var dags att inmundiga lunch. Så mer? Japp det var nog allt för idag det en kass dag igen men tar igen det tills lördag, ja då på romanen. Så nu är det lotto som gäller för mig så jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag så jag kan kamma hem storkovan. Tummarna tack!

TRÄNING: Ja det är dags igen imonn då har packat och gjort det klart idag. Så får vi se om jag kan hämta mitt protein imonn med efter träningen. Vi hoppas på det, men jag trodde att de skulle kontakta mig men inte heller. Skall se efter träningen imonn om det har kommit.

ROMAN: Ja jag skall erkänna att jag hade lite svårt för att fokusera idag gick från tolv till ett innan jag kom igång idag. Jag vet vad det beror på men trodde att det skulle var tvärt om att jag hade lättare att koncentrera mig, men så var inte fallet. Vi får se hur det går till lördag.

MUSIK: Japp vi får se om det går bättre imonn då på sången. Dock skall jag på morgonen betala räkningar med en gång. Sedan hoppas jag att jag kommer någon vart med sången imonn. Vi får se.

Lotto imonn då och denna gången känner jag på mig att jag kommer vinna, kanske lite kanske mycket vi får se imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: