tisdag 23 november 2010

Tisdag 23/11-2010 20:04

DAG: Jaha en natt som vanligt efter träning, somnade till fyra tiden igår och sov sedan fram till tio tiden så jag tittade upp. Men somnade igen fram till tolv tiden kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Men eftersom jag kom igång så pass sedan så var jag klar redan till halv tre tiden idag. Drog då i mig en mjukis och sedan försvann jag till ICA för att handla lite. Tog ut 300 så nu ligger jag detta back med, det får snabba på fram till den 25è så jag har pengar kvar. Så gick sedan hem igen rätt kallt idag och blåsigt med. När jag kom hem så satte jag igång med middagen, körde karréer med pommes idag det var gott. Det är godare med karréer med ben på än utan, det blir inte lika gott när man inte har ben på. Så kollade på mina program när jag åt och så såg jag lite på film när jag var klar med detta. Det var när jag åt lunchen jag såg den, och lunchen kom nästa mitt på middagen idag var lite sen idag. Så sedan så la jag om i denna datorn för spelkonsolen och i den andra med så nu varnar det inte för den. Jo jag kollade lite på flash minnen idag och det kostar inte mer än 3-400 för ett på 16 gig idag jag köpte mitt för 149 på 8 gig vet inte varför jag kom in på detta men såg på det över internet. Så mer? Jo jag skall se Jonny Mneomic eller vad den nu heter på voddler tills söndag, den var ett bra tag sedan jag såg. Jo på tal om voddler så var kvaliteten på voddler bättre än på Sf-anytime trodde nog att det skulle vara tvärt om. Men voddler kör med Adobe air och Sf med Windows mediaspelare kanske är därför det är skillnad. Men det var bättre kvalitet på voddler, såg ju en film på Sf för ett tag sedan men det var så där i kvalitet. Så en rätt kass dag idag med lite sömn under natten men ändå fick jag lite gjort så inte helkass. Mer? Nä inte mer idag ses igen tills imonn. Då det är lotto så tummarna tack.

TRÄNING: Ja det gick bra igår men som jag sa så gick intervallen segt om det nu hade mer att jag inte tränade till förra måndagen eller vad det nu var.

ROMAN: Seg idag så jag fick inte mer än två sidor ur mig idag men ändå nått. VI hoppas jag sover bättre tills imonn.

MUSIK: Japp hoppas på bättre sång tills torsdag så får vi se vart det räcker till då. Spelade in en vers i torsdag men skall jämföra dem till torsdag så får vi se.

Ja då säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: