lördag 27 november 2010

Lördag 27/11-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår som jag trodde, tog på lurarna fram till två tiden innan jag tillslut somnade. Men jag sov sedan rätt bra fram till elva tiden idag, och jag var rätt pigg idag när jag väl kom ur sängen. Så jag fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Startade idag till 12:30 fram till två tiden så jag fick rätt mycket gjort idag. Så till halv tre tiden så drog jag först i mig en mjukis och så drog jag igång med träningsmaten. Den var klar till fyra tiden då jag gick igång med storstretchen, efter detta så gick jag igång med maten. Hade innan startar ugnen så den var varm när jag var klar med stretchen. Drog in pommes och satte igång att steka kotletterna, hade även idag pepparsås till detta. Lika gott som vanligt var detta med, och jag spanade på teven med mina serier de är rätt många på lördagar. Så jag hann inte se en av dem men jag sparar den tills imonn. Jo jag fick ett mail igår från Winzip att det var dags att uppgradera till nummer 15 jag hade 14.5 och då trodde jag att det skulle kosta pengar för detta men så var inte fallet. Kan säga om man läser deras hemsida så kan man få uppfattningen att det kostar 50% av summan att uppgradera men det gör det inte alls. Man köper den som jag gjorde pro och så betalade jag runt 600 för den sedan kostar det 100 att uppgradera det är billigt, när man läser på hemsidan så står det att man kan uppgradera för 50% av priset med så är det inte. Det är billigt att köpa nytt bara under 100ingen det går på 9,95 dollar det är under 100. Så om ni brukar använda zip filer så köp Winzip en gång och sedan bara 100 för att uppgradera. Det är billigt jag fick också en gaget som jag kan dra filer till och zippa men en gång. Imonn är det dammsugning först sedan hemsidan och så lite film, om allt går som jag vill. Vi får se hur det går med det. Så var det med det, mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni tittar in.

TRÄNING: Japp en storstretch idag och den gick bra jag kunde sträcka ut bra idag och var inte så stel som jag brukar vara. Stretchen gick bra och jag kör igen till måndag då, med roterad ordning.

ROMAN: Japp idag fick jag igång ett pass som gick väldigt bra, körde idag från 12:30 till 14:00 det är en och en halv timme. Och jag hade rätt lätt idag att koncentrera mig, så jag får pilla till det ändå när jag skriver ner det sedan. Men idag gick det bra.

MUSIK: Japp vi får se hur det går till måndag med detta, går det bra så blir det lite att spela in med men vi får se.

Ja det är lördag och vi håller ju tummarna för att de ringer idag från svenska spel. Känner på mig att det kommer smälla till idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: